Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyć szarości mego życia

KTO Z WAS UCIEKŁ BY Z POLSKI NA ZAWSZE !!!

Polecane posty

ja tak zamierzam:) więc pytam czy jest tu ktoś taki komu polskie życie wydaje się "to nie dla mnie,wolę tam wyjadę i tyle" nudne i szare :)

Gość moje miejscse jest wśród
moich bliskich, rodziny, przyjaciół, sąsiadów, znajomych, tu jest moje miejsce :)

życie jest wszędzie takie samo - jak jesteś nudna i szara to przykro mi ale wszędzie będzie ci \"nudno i szaro\"

Gość przerwa miedzy palcami
ja bym mogła uciec ale na jakies takie egzotyczne kraje i calymi dniami tańczyć sambe de janeiro

nie mam zbyt wielu bliskich,przyjaciele rozjechali się w swoje strony,nienawidzę wrednych sąsiadów,znajomi to zazdrosne suczyska moje miejsce jest tam gdzie ja jestem :) styl życia w polsce jest dla "mnie" nudny i pusty a ludzie wredni i zakłamani 😭

Gość rewolwer
Ja uciekam do Anglii i akurat mi się uda :)

Gość on21bydzia
hej hej ja mam ten sam problem ! nie moge patrzec juz na ta szarosc i smutne geby na ulicach ! jak mi nie pojdzie zaliczenie na studiach to uciekam na teneryfe do kolegi, uciekasz ze mna ? do konca zycia siedzisz na plazy, benzyna kosztuje grosze, alkohol tez i mieszkanie !

Gość milenka_34
Ja uciekłam 14 miesiecy temu do Anglii i nie załuje:) Gdybym miała zrobic to jeszcze raz to zrobiłabym tak samo. Jak dotad nigdy nie załowałam swojej decyzji:) pozdro!!!

Gość ja byłam parę lat
we Włoszech i wróciłam do kraju.nigdy bym tam nie została.kocham Polskę:)

Ja sie zastanawiam troche nad powrotem z Wloch do Polski ale jesli to nastapi to dopiero za jakies minimum dwa lata poniewaz musze skonczyc studia. Potem dopiero sie zobaczy. Poza tym musze obmowic to z mezem, ze znajomymi. W sumie jestem tu juz troche czasu i zawiazalam troche przyjani na tyle silnych ze gdybym miala wyjechac tak nagle to zal by mi bylo wszystko zostawic. Mimo roznych wad podoba mi sie zycie w Italii.