Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diunka

wigilia u chlopaka

Polecane posty

Gość diunka

W tym roku spedze pierwszy raz wigilie u rodzicow mojego chlopaka. Mam takie pytanie odnosnie prezentow, czy lepiej jak zloze sie ze swoim chlopakiem i kupimy prezenty dla rodzicow i jego siostr razem, czy lepiej gdybym kupila cos sama od siebie dla kazdego? Okropnie mnie to meczy bo chce wypasc dobrze, rodzicow juz poznalam ale jego siostr jeszcze nie, chcialabym, zeby mnie dobrze przyjely. Poradzcie mi.

a Twoi rodzice? :) nie zostawiaj ich samych :P Mysle,ze bedzie prawidlowo jesli zlozysz sie z chlopakiem :) Jak bedzie Twoim mezem to mozesz tak samo postepowac :) zazwyczaj tak sie wlasnie robi i nie stresuj sie bo stres nie wplywa na \"dobre wrazenie\" POWODZENIA

Gość diunka
akurat tak sie sklada, ze pochodze z niekatolickiej rodziny i wigilii nie obchodzimy :-) ale zostalam zaproszona do chlopaka i zaproszenie przyjelam. Potrafie uszanowac wiare i tradycje innych stad moje pytanie, poprostu nie wiem jak to jest obdarowywac sie w swieta :-) A co do stresu to wiem, ze nie dziala pozytywnie, ale troche obawiam sie jego siostr, zwlaszcza tej starszej :-)

aa no coz badz soba a siostra sie nie przejmuj nie pragnij sie jej za wszelka cene przypodobac,badz soba i wszyscy Cie pokochaja tak jak zrobil to Twoj chlopak,zycze udanej kolacji w takim razie i powodzenia :) lece spac🌼

na prezenty sie na 100% zrzuc z chlopakiem,nawet nie mysl inaczej,ale od siebie mozesz przyiesc jakies winko czy cos,albo wlasne upieczone ciasto :) tak oprócz prezentów :)

Gość a jakie to wyznanie