Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monrose

Chce mieć dziecko....tylko z Nim.....

Polecane posty

Otóż jestem od długiego czasu w luźnym związku... Ale czy jest on luźny to już chyba sama nie umiem sobie odpowiedzieć na to pytanie. Jestesmy o siebie bardzo zazdrośni,szczególnie On o mnie... wychodzimy wszedzie razem ,spotykamy sie czesto,rozmawiamy o wszystkim,zawsze mnie przytli ,pocałuje..pocieszy. No ale to juz nie o to chodzi. Ja bardzo pragnę mieć dziecko ...problem w tym ,że z Nim i tylko z Nim ,z zadnym innym mężczyzną. Kocham Go i z całego serca chce maluszka od Niego.... Moze to dziwnie brzmi,ale nie wiem jak mam to wszystko co czuje i myślę ująć w prostych słowach..... Nie chce mu nic mówić,ze chce miec z Nim dziecko, moze On sie nie zgodzić....

Gość jkgkg
No dobra, innymi słowy, jesteś na maksa zakochana w facecie na tyle nieodpowiedzialnym i nie szanującym ciebie że jedynie niezobowiązująco spotykacie się na pogaduszki i seks. A ty wyciągasz cięki kaliber i o dziecku chcesz rozmawiać? Z kim? Rusz dla odmiany głową. Powiedz co czujesz i skończ związek lub zmieńcie go w coś głębszego.

Gość chyba masz obsesję
to tylko facet. nie ten to inny. wyluzuj. i nie wiem po co wchodzisz w jakies luzne uklady...przeciez to oblesne :o

Nie mam żadnej obsesji... Po prostu pragnę dziecka...chce miec dziecko własnie od Niego.. On nic nie musi wiedzieć,... moge od Niego odejsc i nic mu nie mówic,ze ma ze mna maluszka. Z całego serca pragne dziecka tylko od Niego,chce miec jakaś częśc Jego na zawsze... Jejku ja wiem co o Mnie sobie myslicie.... Ale naprawde tak jest...

Gość masz obsesję
i poszukaj normalnego faceta, ktory bedzie i chcial byc z tobą i miec z toba dziecko, a nie traktowal cie jak....

Gość ja Cie rozumiem tez
tak postapiłam ,zaszlam w ciaze,odeszłam ,On mnie odnalazł i został ze mną.Jestesmy razem do tej pory.No szczęście:):):) zycze ci tego samego, buzka👄

Gość zrób tak
buuuziaczki 👄