kicccia 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Ja musze kupić coś mamie, tacie, siostrze, bratu, chłopakowi, babci i dziadkowi, a jeszcze nic nie mam upatrzonego!!! Musze podkteślić, że w tym roku muszą być to skromne prezenty za nie wysoką kwote:( Jak u was? Kupiliście już coś, a może macie coś upatrzone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgftg Napisano Grudzień 17, 2007 boże po co kupujesz całej rodzinie?..babci dziadkowi.....to może jeszcze sąsiadom coś kup... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicccia 0 Napisano Grudzień 17, 2007 My mamy wspólną wigilie i kazdemu musze (i chce) kupic jakis drobny prezent. Nie chodzi tu o komentowanie ilu osoba cos kupuje, tylko czy macie jakieś ciekawe pomysły na upominki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taktamjedna Napisano Grudzień 17, 2007 No wiesz, nikt ci nie doradzi, bo nie zna twojej rodziny, tylko jak sie kogos zna to sie wie co mozna kupic komus a co nie warto kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicccia 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Ale nie musicie... Może poprostu kowiedzcie comu wy kupujęcie prezenty? I jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarynna Napisano Grudzień 17, 2007 To trochę trudna sprawa, bo nie wiem, co lubi Twoja rodzina, tylko Ty to wiesz najlepiej. Ja jak kupuje prezenty to najpierw badam teren;) np sprawdzam, czy komuś nie brakuje czegoś co używa lub może ktoś wspominał co by mu sie przydało. Najczęściej pytam, co by chcieli. Bratu kupiłam portfel, mamie szkatułkę na biżuterie, bo nie ma i jej biżuteria sie wszędzie walała. Z chłopakiem po prostu poszliśmy na zakupy i kupiłam mu sweter, który sam wybrał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abece Napisano Grudzień 17, 2007 Proponowałabym Tobie , żebyś nie kupowała drobnych rzeczy rodzicom i dziadkom, tylko złożyła się z rodzeństwem. Razem im coś kupcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicccia 0 Napisano Grudzień 17, 2007 No tak musze coś wymyślić:( A tak mało czsu zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna zołza 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ja na prezent dla mamy skladalam sie z siostra i kupilysmy jej komplet kolczyki i lancuszek srebrny:) z takim samym motywem :) /chlopakowi kupilam taki milusi szlafrok, siostrze sama jeszcze nie wiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 Moje prezenty świąteczne mają być przede wszystkim rozsądnie dobrane, staram się nie kupować bez czego z prostej przyczyny - po co to komu? A konkretne prezenty to np. tutaj - http://prezentmarzen.com/ Wiadomo - dla każdego coś miłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papciel Napisano Styczeń 16, 2015 Wszystkim bliskim. Raczej takie rzeczy oryginalne i tanie. Teraz pojawia się cała masa okazji - udało się kupić np. jazdę czołgiem tacie, naukę sztuk walki dla brata, a wszystko kosztowało na Prezent Marzeń na prawdę śmieszne grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kowcunEla Napisano Grudzień 3, 2018 Ja dla mojej mamy i siebie wybrałam prezent na długie lata czyli urządzenie do odmładzania :D urządzenie to usunęło mi zmarszczki, zliftingowało skórę.. bajka, w którą nie wierzyłam ale przekonałam się na własnej skórze :) amelialine.pl tu kupiłam polceam bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulineczkaasddsdsa Napisano Grudzień 6, 2018 Dla siostry i mamy możesz kupić takie symboliczne branzy https://meikapearls.pl/strona-glowna/30-211-bransoletka-moc-perel-city-mood.html#/10-kolor-czerwony/30-wersja-zloto!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek Napisano Grudzień 6, 2018 Ja w tym roku biorę matce https://www.play.pl/telefony/lg/lg-v30/ Lg v30 mam nadzieję, ze będzie trafionym prezentem ze względu na flow działania aplikacji, bardzo dobry aparat, przyjemny kształt, widoczny ekran, przyjazny UI, etc. Starałem się dopasować coś wzgledem jej wymagań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuba96 Napisano Grudzień 17, 2019 ja ojcu, bratu i sobie kupuję w tym roku koszulki reprezentacji polski bo znalazłem promocje w 11teamsports, a ze już zaraz duży turniej euro2020 to bedziemy wszyscy mecze oglądać razem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Erwin Napisano Grudzień 28, 2019 Ja w tym roku pod choinką znalazłem zestaw kosmetyków do pielęgnacji włosów i zarostu marki Masveri. Jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosixxx 0 Napisano Grudzień 15, 2022 Ja robię listę już od listopada jestem biednym studentem, a mam też urodziny w grudniu, więc fajne prezenty są w cenie. Wybieram takie rzeczy, które nie są konieczne czyli samx ich sobie nie kupię, ale które bardzo chcę mieć do używania - np wymarzone pióro lamy, którego nie kupiłm sobie w październiku ze względu na cenę; ulubione (i jedyne jakie mam) perfumy, które mi się kończą, kołdrę całoroczną czy lepszy odkurzacz niż gówienka które mam - który jest mi niezbędny, ale na ktory mnie nie stać. Uwielbiam też ceramikę z BOlesławca https://andyceramika.pl/kubki Na przykląd takie recznie malowane ceramiczne kubki. Dzięki temu czuję się naprawdę wspaniale obdarowanx na święta, jak najszczęśliwsze dziecko na świecie pośród tych wymarzonych od miesięcy rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amélie 73 Napisano Grudzień 15, 2022 Kupilam na razie tylko smakolyki i jedna gre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trybuna 0 Napisano 19 Wrzesień My w tamtym roku zrezygnowaliśmy z prezentów. Kupujemy tylko jakiś drobiazg dla najmłodszych członków rodziny i tyle. Sama organizacja świąt to duże koszta więc myślę, że rezygnacja z prezentów, które zazwyczaj kupowane są na ostatnią chwilę lub w "bólach" nie jest złym pomysłem. Jeszcze nie wiem czy w tym roku będę robiła prezenty, ale jeśli będę, to będą to prezenty praktyczne https://studiokawy.pl/sklep/kawa/rodzaj/ziarnista/ Jak świeżo palona kawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach