Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titianka

test ciążowy Oueek

Polecane posty

Gość titianka

mam pytanie jak to jest z tym testem , czy wynik moąna odczytwywać zaraz po zrobieniu testu do 5 min zrobiła test rano - wynik negatywny , za dwie godz były widoczne już dwie kreski z tym że ta druga taka mało wyraźna

Gość titianka
proszę o pomoc , może któraś z was tak miała , nie wiem już czy w końcu wynik negatywny czy pozytywny

wynik testu powinno sie odczytywac w przeznaczonym dla tego czasie.. czyli od 3 do 5 minut. Po upływie tego czasu wynik jest nie ważny. Dla pewności możesz powtorzyć test z porannego moczu.

Gość titianka
dzięki serdeczne , czyli mogę uznać , że wynik nieważny , jutro powtórze , bardzo się denerwuje , szkoda że nie wyrzuciłam go zaraz po zrobieniu

możesz uznac za niewazny ! zrob jutro i daj znac jak poszlo ;) jesli znow bedziesz miala wątpliwosci to polecam test z krwi w laboratorium beta HCG.

Gość titianka
zrobiłam dziś rano test ponownie wynik negatywny , dziś jest mój 29 d.c , miesiączka powinna być wczoraj , ale pechowy stosunek miał miejsce w 20 d.c ,może to jeszcze za wcześniej na test ,

Gość dddddddddddd
nie za wcześnie , iz testy wykrywają 6 dni po zapłodnieniu, też robiłam sobie Queeka pare dni temu dwa razy i wyszedł pozytyw , dwie kreski jak nic.

Gość 6 dni po zapłodnieniu to
jakieś (dla pewności) 12-13 dni po stosunku. Jeśli nieski przyrost bety to w 9 dni po stosunku jest jeszcze za wcześnie na test-chyba że bliźniaki(beta przyrasta wtedy szybciej)