Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azjai

czy jest mozliwa ciaza po tabletkach?

Polecane posty

Gość star99
kochana sebtember,coś kręcisz,bo podczas brania tabletek anty,czesto zdarza sie(zwłaszcza na początku),ze 'okresu'w ogóle nie ma i ginekolog nie przepisuje od razu luteiny na wywołanie...zlituj sie.nie siej zamętu,tylko zrób sobie lepiej rachunek sumienia.a Wam dziewczyny radze przymykac oko na tego typu wypowiedzie,wszelkie wątpliwosci rozwieje lekarz.i mozna spac spokojnie.

Gość byrd
Ty sie na łeb lecz...

Gość byrd
nie Ty-star.ten wariat-hgftg,czy tam "ha-gie-wu"

Gość Czy zauważyłyście
że w ciągu ostanich 2-3 dni "wolontariuszki" założyły i podbijały co najmniej ze trzy topiki typu "tabsy anty za i przeciw" i "ciąża po tabletkach". Niedługo bedzie można odnieść wrażenie, że pigułki anty wręcz sprzyjają ciąży. Nie dajcie się zastraszyć.

Gość byrd
i nie wiem,na jakiej podstawie twierdzisz,ze ja 'obsesyjnie wierze tabletkom'.ja mam do tego zdrowe podejscie,a Ty jestes chora.taka róznica. owszem,zauważyłam.w sumie nie ma sensu sie wdawac w dyskusje.

Gość september8
nie chciałam robic tutaj zamętu,ani nikogo straszyc tylko poprostu pisze jak było. Star99-> u mnie okres był w pierwszym i drugim braniu tabletek a nie pojawił sie dopiero w kolejnym miesiacu i dlatego przepisał mi luteine,a nie na początku.

Gość hgftg
i po co się tłumaczysz idiotko....co ziarno niepewności zostało zasiane?...mam chore podejście bo nie chcę mieć dzieci-ty się lecz bo zdrowa zupełnie nie jesteś...

Gość star99
trzeci miesiac brania tabletek to nadal początek...zwłaszcza,jesli bierzesz tabletki pierwszy raz. byrd-nie dyskutuj z wariatem;)bo nigdy sie nie zamknie:P

Gość Czy zauważyłyście
o właśnie o to im, tym "wolontariuszkom", chodzi, żeby zasiać ziarno niepewności. Ziarno to ich ulubione słowo.

Gość hgftg
wy tu wszyscy jesteśnie nienormalni...teraz ktoś mnie wolontariuszem nazywa :O...leczcie się na nogi bo na głowę już za późno...ide stąd bo z debilami nie będę rozmawiać...chcecie to sobie wierzcie tylko w te tabsy tylko żebyście za parę miesięcy się nie zdziwili że wam brzuch rośnie :O

Gość star99
agnieszka-nie miala zaczernionego niku. hgftg-a śnią ci sie już tabletki po nocach?np.ze taka monstrualnych rozmiarów sie toczy,a Ty próbujesz przed nia uciec? :D