Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmm

KREM DO STÓP

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmm

który krem do pielęgnacji suchej i popękanej skóry stóp (nie tylko pięt) jest dobry i w rozsądnej cenie(ok.20 zl)?

Gość sistaaaaa
scholl do pięt-używałam go na całe stopy-najlepszy jest!

Gość mmmmmmmmmmmmmm
a mozna go kupić w zwyklych drogieriach? np w rossmanie albo naturze?:)

Gość sistaaaaa
pewnie,ze mozna:)mówie Wam,ze najlepszy.mam swira na punkcie stóp i wiem co mówie."avoński"jest dużo gorszy.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
z avonu mi nie pomógł:/ i straicłam zaufanie do kosmetyków z tej firmy...

Gość mmmmmmmmmmmmmm
no sistaaaaa przekonałaś mnie;) i sprawie do sobie:D dzieki:):):)

Gość sistaaaaa
nie rozczarujesz sie:)pozdrawiam

Gość mmmmmmmmmmmmmm
mam nadzieje:) bo jak coś to bedzie na Ciebie.. ;):P

ja też polecam Scholla :) ale ale odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci Foot&Nail Cream :) skóra jest nawilżona i odkąd go używam skóra na piętach mi nie pęka :) w Rossmannie jest po 16,99zł (a kiedy jest promocja jest 2 zł tańszy) miałam ten do pękających pięt, ale nie uważam go za jakąś rewelację :(

Gość mmmmmmmmmmmmmm
no może też wyproboje;) jesli ten do pięt nie podziała.. a zreszta do wiosny jeszcze sporo czasu, narazie stop odsłaniac nie mam po co i dla kogo:P

Gość pękająca stopka
powiem Wam cos niesamowitego juz od kilku ładnych lat cierpię na niedoczynność tarczycy i w związku z tym mam bardzo wysuszona skórę. stosowałam juz wszystkie możliwe środki, wydłam setki złotych na różne preparaty nawilżajace, natłuszczajace i wzystko było o kant stołu...... Kupiłam waptece maść DERNILAN na suche stopy -świetny! Ale kiedyś apteka była zamknieta i weszłam do Biedronki. Kupiłam krem do stóp z serii ,,Spa" (1,36 zł) i balsam do ciała ( sucha skóra) za 1,40 zł. Wiecie co? Sa idealne- tanie i doskonałe! Polecam! Scholla też używałam, ale cena i efekt były niezadowalajace.

Gość i co i co a pstro

Gość Szypułka
Ktoś wcześniej wspomniał o kremie Avon- nie polecam! Kupiłam dwa kremy do stóp Avonu i nic mi nie pomogły. A moje stópki dostarczają mi roboty, bo systmematycznie muszę je traktować tarką. Mój sposób to Epikrem -podpatrzyłam od bratowej, która podkradała krem swojemu małemu dzieciątku. Dobrze zmiękcza stopy. Dodatkowo czasem je traktuje kremem z serii Dr stopa z flos leku http://www.sanusmarket.pl/intensywnie-nawilzajacy-krem-stop-wygladza-skore-floslek-p-1596.html Czasem mam wrażenie, że moje stopy chyba są chore. Czy naprawdę jest to normalne, żeby je skrobać tarką codziennie?

Gość malaaaaaaaaa
Szypułko droga ile kosztują te kremy o ktorych piszesz? :)