Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co ze mna

dziwnie sie czuje

Polecane posty

Gość nie wiem co ze mna

Witam kobietki otoz moje pytanie jest takie zawze mialam 5 dniowe okresy a teraz tylko prawie 3 dniowe krawaienie i to co jakies 7 tygodni juz kolejny okres taki .. Myslam ze to moze byc ciaza ale kiedy zrobilam test wyszlo iz negatywny a stosunek byl juz 4 miechy temu nie przekonal on mnie i zrobilam kolejny wszyslo znow zen ie jestem firmy testow pre test i bobo test a nadodatek brzuch jakby mi urusl i przytulam 2 kg . Nie chodzi o to ze starsznie sie boje ciazy ale nie wiem co ze mna jest ? moze ktos mial podobny przypadek z gory dziekuej za odpowiedz Czytalam taki watek jak urojona ciaza czy to mozliwe ze to to ? Niesty to ginekologa nie moge teraz sie wyrbac bo jest na wolne i dopiero termin mama po nowym roku

Gość nie wiem co ze mna
?

idź do gina jak już będziesz mogła i sprawdź hormony wg mnie w ciąży nie jesteś - ale zrób sobie test z krwi dla pewności ale osobiście nie wierzę a co do ciąży urojonej - a czujesz się \"w ciąży\" czy tylko przypisujesz objawy ciąży? w urojeniach ważna jest psychika - to ona rządzi ciałem