Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze chwile normalny

Normalny facet...gatunek skazany na wymarcie przez kobiety

Polecane posty

Gość fajny uczuciowy osobnik
a jakim typem jesteś?

Gość były normalny
Ja to widze tak - jest wiele niesmiałych dziewczyn i kobiet, w wieku powiedzmy osiemnastu-dwudziestu lat. Czasami spotkają przypadkowo kogoś , kto tą nieśmiałość przełamię. Może na studiach, może po prostu na ulicy. Jeśli jednak tak się nie stanie, to ta nieśmiałość pogłębia się coraz bardziej i bardziej. I mozna w takim stanie dotrwać do późnej starości.

mój ulubiony;)

:D na szczęście też jędz trochę lata po tym świecie;)

Były normalny bywa i tak, ale znajdziesz wiele osób, które mozolnie same wyszły z patologicznej nieśmiałości w kwestii typów osobowości, postaw właśnie jest tak, nie jesteś typem ofiary, pasożyt nie zainteresuje się tobą to są bardzo proste obserwacje, prawdy ale powszechnie nieznane, niezrozumiałe

a zresztą...jak sie tak zastanowić porządnie, to z zasady ja podrywałam, i ci \"mili\" dawali sie poderwać, a \"fascynujący macho\" ...no właśnie, omijali mnie z daleka ;)

;) eee aż tak dobrze to nie ma;)...jest wiele typów pasożytów....jedna odmiana nie wykaże zainteresowania, a dla innej będzie wymarzonym celem

O, proszę napisałaś: typ wrednej jędzy, biorę to w cudzysłów (są tacy, którzy pojmą to wprost :D) i stwierdzam, kobieta, po prostu człowiek, który szanuje siebie, ma własne zdanie, chocby trochę woli i suwerenności, nie ma fałszywego obrazu własnej osoby (ani in plus, ani in minus), będzie tego samego oczekiwał od drugiego człowieka. I nie spuści z wymagań (tych elementarnych) ani na milimetr, bo to oznaczłoby nie tyle porażkę, co błąd emocjonalny z oczywistymi negatywnymi konsekwencjami.

eee aż tak dobrze to nie ma ...jest wiele typów pasożytów....jedna odmiana nie wykaże zainteresowania, a dla innej będzie wymarzonym celem także typów ofiary jest wiele, dla wyspecjalizowanych pasożytów i nie ma o co się spierać, kto nie chce na własnych barkach nosić manipulanta, pasozyta, ten go na plecy nie weźmie, a jeśli się pomyli to prędzej czy później, zrzuci

Gość na stronie
kobiety zdobywa sie poprzez złapanie za emocjonalną klitoris, różne kobiety mają, ją różną treścią wypełnioną ty nie łapiesz tylko macasz obok ;)

eee znałem wiele jędz i mogę się zgodzić, że ten opis pasuje do wyobrażenia jakie chcą stworzyć na rzecz osób trzecich ...ale w rzeczywistości jest trochę inaczej....i całe szczęście bo nie jest to typ gupi i rozumie sens kompromisu tak właśnie myślę .... pomyli się i zrzuci..z reguły;)

Gość na stronie
nie ten topik :D

Gość były normalny
Ja z niesmialości trochę wyszedłem ale co z tego jak wokoło pustynia. Żal trochę straconych lat i okazji (kto wie, może nawet jakieś były tylko ja ich nie zauważyłem). Teraz wpadłem w prosty rytm praca-dom i właściwie kontakt z ludźmi mam bardzo niewielki.

;-) bedziesz mogl pogadac z ... 1) laskami ktore maja male dzieci i musza siedziec w domu to nic ze dziecko placze i ma zasrane gacie przecie trzeba posta napisac. 2) laskami ktore siedza w domu i nie maja dzieci za to maja glupiego meza ktory je utrzymuje ... tez pisza posta (jakie to sa nieszczesliwe) 3) ludzmi ktorzy nudza sie w pracy a tutaj znalezli sobie rozrywke i zajmuja sie podszywaniem 4) chorymi umyslowo ;-) hehe takich tutaj nie brakuje 5) idiotami/idiotkami 6) ;-) czasem sie trafi bialy kruk ale takich tutaj malo 7) z moderatorem tez mozna... to juz trzeba byc kompletnie jebnietym zeby moderowac takie forum ;P pozdrawiam... moderatorki itp itd