Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze chwile normalny

Normalny facet...gatunek skazany na wymarcie przez kobiety

Polecane posty

Gość jeszcze chwile normalny

a dlaczego ? bo taki to moze tylko obejsc sie smakiem do 25 roku zycia sa dla was nie widoczni , wolicie cwaniaczkow, lovelasow, penerow itd...a potem budzicie sie ze jednak taki nie zajmie sie dzieckiem nie bedzie lozyl na dom i ciebie i wtedy " szukam normalnego faceta" ale takich juz nie bedzie bo nikt za frajera robil nie bedzie

😴 Normalna kobieta- płaska, marudna, ugotuje pieczeń. I tez się nią nikt nie zainteresuje. Dopiero jak na starość ktoś będzie potrzebował żeby chodzić mu do apteki po czopki na hemoroidy, bo go będzie w dupsku uwierać- wtedy ktoś zainteresuje się taką spróchniałą, zrzędzącą i psychiczna deską:classic_cool:🖐️

Gość jap
no deska to pojechałaś

Gość jap
f g h w tym temacie nie chodzi o technikę podrywania:)

hallishbloodystorm-to nie tak po prostu niektórym ciężko się przełamać mam takiego kuzyna fajny facet 26 lat i nigdy kobiety jak poznał jakąś babkę zrażał się że ona jakoś nie bardzo zainteresowana była bał się chyba odrzucenia i co ja mam mu babkę znaleźć ?

Gość zapomniałam
kiedys tacy byli tylko na wioskach, po zawodowkach rolniczych teraz faktycznie jest ich sporo wiecej i nie tylko bez wyksztalcenia

Gość Powstańczyk Prawdziwy
Dobry wieczór hellishbloodystorm :)

piąte koło - piękny, ale techniki podrywania to ostatnie, za co mężczyzna powinien się brać. chyba, że szuka dupy na jeden wieczór, najczęściej puszczającej się z kazdym takim \"podrywaczem\" ;) a co do twojego kuzyna - a on pracuje nad sobą? czy już przysłowiową lachę połozył? bo to różnica ;)

Wiesz hellishbloodystorm dla mnie autor ma rację po części, ale nie chce mi się udzielać w dyskusji. Pozdrawiam.

\"mniej atrakcyjny zeby miec dziewczyne\" no dobrze, ze siedze. Faktycznie wokół same pary składające sie z \"pieknych\" ludzi, chyba nie do konca wiesz co mowisz, albo masz te ze 13 lat. Wszystkie moje kolezanki, przyjaciółki, ktorym Bozia poskąpila urody maja fajnych mezów, a akurat tak sie sklada, ze ta ładna nawet w liczbie mnogiej nie ma. I zgadzam sie calkowicie z autorem, dokladnie tak jest jak napisal, ale powierzchownie. Dziewczyny, ktore w czlowieku, w facecie szukaja osobowosci, nie koniecznie pajacowania nie chodza na imprezy, nie wlocza sie nocami po ulicacach i inne, dlatego porzadny musi szukac głębiej, ze sie tak wyraze

Faith Hope, nie wiem, skąd się urwałeś, ale może po prostu za wcześnie rozstawiłeś choinkę w domu:D Nie wiesz tego pewnie, ale kobieta jest człowiekiem. I należy do niej miec takie samo podejście jak do człowieka. Jak stosujesz techniki i pocisz się jak leszczyk, kiedy tylko uda Ci się otworzyć usta do kobiety- skomplikowanego organizmu mającego na celu utrzymać przy życiu pizdę, to się nie dziw, że nawet takiel co dają kolesiom od technik podrywu, uciekają:O A na takie zabawy to się mogą złapać prymitywni ludzie. Jeżeli spędzisz z człowiekiem więcej niż jeden wieczór, to wiesz, kiedy gra, a kiedy jest sobą. po prostu nie wszyscy lubią o tym mówić wprost, bo jak czasami się widzi, jak sie taki pajac stara, to żal ogarnia:O 🖐️

Chociaż, jak się autor zastanowi dobrze, to zrozumie, że tak działają prawa natury i wszystko jest w normie tylko ujął to w ten a nie inny sposób wychwytując pewne niekorzystne wątki, które są przecież logiczne. (teraz niech się dobrze zastanowi o co mi chodziło) :)

Gość jap
deska powaliłaś mnie na kolana

no tak, ale my oprocz natury mamy jesze uczuciowosc i rozumum jakby nie bylo haha

Gość jap
gdzie istnieją takie deski?