Gość Napisano Grudzień 18, 2007 hellish :P normalnie to jestem na myspace :P aktualnie na wystawce foto w wieku 5 lat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Tak, pokaż się pokaż, a potem będzie krążenie po necie naiwnie wstawionych zdjęć und polewka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Grudzień 18, 2007 eklektyczny mały obrazek. elektroniczny metalowy opiekacz. coś zbyt praktyczna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Grudzień 18, 2007 oj, decha, wiem przeciez, ale podpuszaczam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssssssssssd Napisano Grudzień 18, 2007 macie myspace?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 18, 2007 hellish jak chcesz to na gg ja tu daję tylko takie zakamuflowane, to i tak za dużo pokazuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 Elastyczna Miednica Oli Erotyczna Mimika Oczodołem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Grudzień 18, 2007 kuraiko - ale żeś sobie ciucha walnęła :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 18, 2007 no ja mam myspace :P łatwe do znalezienia. ale niech nikt się nie waży wklejać fot, bo raz już tak było i zrobiłam chryję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaroma Napisano Grudzień 18, 2007 Ej Mam Orgazm :D hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 A ja Wam zdradzę sekret- jestem anarchistką, nie spuszczam wody w sraczu:P A teraz już ze spokojnym sumieniem mogę iść spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa zyciaa Napisano Grudzień 18, 2007 deska masz inne nicki na kafe?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 Deska Szczęśliwego Nowego roku...bo raczej mnie już to forum nie uraczy w tym roku:D z resztą wam wszystkim równiez....na tematy wiary i zwierząt przemawiających ludzkim głosem nie wchodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaroma Napisano Grudzień 18, 2007 deska, moment, jak sie robi taka śpiaca mordke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 piszesz do moderatora [tu kuffwa wstaw śpiącą mordę] a ogólnie to w kwadratowych nawiasach chyba trzeba wpisać "śpioch" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaroma Napisano Grudzień 18, 2007 a na powagę? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 http://www.forum.o2.pl/emotikony.php widzisz:D nie kłamałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Nie mam innych nicków. A co? Ktoś się podszywa???? Czasami piszę coś na pomarańczowo, ale to bardzo rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaroma Napisano Grudzień 18, 2007 za życzenia noworoczne dzieki i tego samego tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pikuś glancuś Napisano Grudzień 18, 2007 jestem deską przegrałam życie - nie masz się czym chwalić :D a słyszeliscie moze o emo nazi ? kojarzy się z jednym ale moze to co innego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Tak, to jest nazi-emo:P http://images3.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/thumb/7/75/1215992469lui6.jpg/304px-1215992469lui6.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaroma Napisano Grudzień 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto bedzie mial pierdziochy Napisano Grudzień 18, 2007 deska tak pytalam bo malo cie widac na forume :) myslalam ze masz inne nicki pod ktorymi piszesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaroma Napisano Grudzień 18, 2007 hi hi - juz umiem - dzieki wielkie barwnych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Nie, ostatnio po prostu mam lepsze zajęcia- kręcę kulki z glutów i robię z nich ludziki a potem przeprowadzam psychoterapię Dobra, to dobranoc wszystkim, idę spać już na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 a czy jak się założy taki oldskoolpwy dres co to przylega do każdego fałdu organizmu to tez jest się emo? czy może emo-dress a może adi-emo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fenomenalna 0 Napisano Grudzień 18, 2007 deska a czemu sylikonów se nie walniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem siksą wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 emo drechu jak cos:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 deska nie potrzebuje sylikonu tylko prostego kręgosłupa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach