mam pipe wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ja i tak mam najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam wszystko wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 (nie po ciazy) mam 18lat ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam duże balony wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 szukam sponsora na pomniejszenie tzytzków, kto chętny??? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam wszystko wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ja sobie zafunduje za to fajna dupe bo mam odstajaca ;/ i wygladam jak kaczka z profilu z kufrem eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam wszystko wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 objadalm sie i mam sraczke ;/ ałaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gunjg Napisano Grudzień 18, 2007 a moj problem to brak kupra :( nie wiem czy to nie smutniejsze niz brak balonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam wszystko wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 to sie ciesz,ze mozesz nosic wszytkie spodnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gunjg Napisano Grudzień 18, 2007 no nie bardzo, wydaje mi sie, ze w spodniach bardziej to widac, te plaskie posladki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 Dobranoc kobiety z atrybutami wszelkiej maści i rozmiarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gunjg Napisano Grudzień 18, 2007 myslisz, ze to moze byc przez to ze od malenkosci prowadze mało ruchomy tryb zycia - siedze lub leże, bo dużo czytam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam duże balony wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ktoś zostaje? tak sama mam tu siedzieć? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko ziomal z Anglii Napisano Grudzień 18, 2007 emo to zwykłe badziewie które udaje punka zresztą też lipnego ;) tu jest coś najlepszego i czego słuchamy my polacy w angli http://www.youtube.com/watch?v=OlLYVfKgf7s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam wszystko wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 mysle,ze tak bo nikt na to nie zwraca uwagi i byle jakie spodnie kupisz dobrze wygladasz na pewn masz jakies tam posladki a ja ? zeby dobrac spodnie...musze spedzic tydzien w CH ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam wszystko wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 a teraz ide spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gunjg Napisano Grudzień 18, 2007 musze leciec bo mnie klna, ze siedze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gunjg Napisano Grudzień 18, 2007 ziomal tobie tez juz papapap trzym sie tam cieplo i swiatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam duże balony wygrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 branoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddddddx Napisano Grudzień 18, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia 16 Napisano Grudzień 18, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3639332&start=60 - przeczytaj to a sie dowiesz co to jest zycie bez sensu ;p pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach