jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Kontroluje tylko, czy wszystkie emo-dzieciaki poszły już spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Grudzień 18, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomniałam Napisano Grudzień 18, 2007 mozesz mnie oswietlic, co jest z ta manią na "emo" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Właśnie nie wiem:D Dzisiaj się próbowałam dowiedzieć od brata, powiedział mi tylko, że to jakieś podmalowane pierniki z czarnymi włosami, które mają zawsze spuszczony wzrok i tną się żyletą, bo nikt ich nie rozumie i życie jest ciężkie a oni zbyt złożeni psychicznie. Za czasów mojej młodości określało się takie osoby mianem \"lamus\", ale może teraz trendy się zmieniły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomniałam Napisano Grudzień 18, 2007 hmm moze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 18, 2007 :D Decha, gdzie się podziewałaś? lol twój brat to ma łeb :) szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 No jak to gdzie????? Przecież nie mogę tak cały czas siedzieć przy komputerze, bo mi tutaj tyłek przyrośnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 18, 2007 ok muszę się wyżyć dając foty :P ten pan jest podobno ajdolem emo. ale wg mnie wygląda jak 100% ich zaprzeczenie :P http://www.buzznet.com/tags/gerardway/photos/gerardway-large-msg-119791706088/?id=32503801 no jak on jest emo, to ja codziennie o północy się tnę moimi polsilverami :P http://www.buzznet.com/tags/gerardway/photos/gerardway-large-msg-119421560074/?id=32491421 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee To ja nie jestem emo. Jestem blondynką. przegrałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Grudzień 18, 2007 deska - e tam, takie z ciebie emo, jak ze mnie fizyk kwantowy :P. emo to seryjni samobojcy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 18, 2007 Decha, no jak mogłaś sądzić, że będąc blondynką możesz być emo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 EMO- Etiopska muszka owocówka:D deska:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 EMO- Element Marginesu Obywatelskiego:P Zbieracz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Grudzień 18, 2007 albo elementarne mechanizmy obronne. i inne mniej lub bardziej absurdalne skróty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Hej, a jak sadzicie, kto z forum jest emo????:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 tą subkulturę plus dzieci w zielonych płaszczykach ala froda w glanach i plecaczkiem ala chlebaczkiem...nazywam dzieci elfy czyli pochodzimy z dobrego domu, dawno od nikogo nie dostaliśmy w pierdol, nikt nas nie lubi i jesteśmy tacy OFF.....że az fuck off totalny underground:D ps. nie przeszkadzają mi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Grudzień 18, 2007 zbieracz drzag - dodam. \" i jacy my nie jestesmy truuuuueeee i w ogole oridżinal i alternatiw i cud-miód i orzeszki\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 ja jestem EMO Egzotyczny Męski Osobnik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 18, 2007 jestem Emo i jestem z tego dumna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 18, 2007 a zamiast żyletki nosze przy sobie scyzoryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znajda Napisano Grudzień 18, 2007 Etam Moze Odpłynę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 Eskimos Marsa Otwierający:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 Elastyczne Majtki Okołodupne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Ja nie mam nic przeciwko dobrym domom, dobrym dzieciom, wrażliwości itd. Ale śmieszy mnie to słowo, w ogóle nie wiem, o co biega A i cięcie się czerstwą bułą i stwarzanie wyimaginowanych problemów, o których ktoś sądzi, że nikt wcześniej ich nie miał, naprawdę mnie bawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ekstatyczne mruczenie orgazmowe :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znajda Napisano Grudzień 18, 2007 Egoista Mój Obłudny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niesamowity i niepowtarzalny Napisano Grudzień 18, 2007 ladacznica - a nie lepsza maczeta ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znajda Napisano Grudzień 18, 2007 Ej Mały Obszczymurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ladacznica - i płaczesz namiętnie w kąciku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzag Napisano Grudzień 18, 2007 Enigmatyczna Miska Otrębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach