Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beniaxxxx

Czy chciałybyście przeżyć coś takiego jak ta kobieta?

Polecane posty

Gość Lubię strzały z wielu dział
Nie robię, mam stałego partnera, co nie znaczy że mi się to nie podoba

Do dsfds: Nie oszukuj się, jesteś zwykłym frustratem, szukasz ideałów i samych dziewic, a nam nic co ludzkie nie jest obce. Kobiety lubią sex i im wcześniej go zakosztują tym dłużej się nim delektują, to że z wieloma partnerami to coś dziwnego? Nie marzyłeś nigdy o orgii z 3 pięknymi kobietami, które się tobą zajmują? Tylko nie czaruj

Gość Dzien dzisiejszy
Lubię strzały z wielu dział zgadzam sie z toba ostatnio moja partnerka powiedziała mi ze chciała by spróbowac sexu z 2 facetami znalezlismy odpowiedniego i było jej bosko a mnie takze to się podobało :)

Najbardziej na tym forum wkurzają mnie zniewieściali faceci, którzy moralizują, która to zdzira a ktora porządna, pojęcia o życiu sexualnym nie mają, ale tu są jak żelazne dziewice. To że kobieta miała wielu partnerów nie znaczy że jest zdzirą lub bog wie kim.

Gość Dzien dzisiejszy
:) dokładniej bym tego nie opisał a najgorsze jest to ze sami by chcieli tylko boja sie lub cos innego im przeszkadza i zaraz leca obelgi itd porażka

Gość ale faceci się podszywją
Faceci się podszywją pod laski, żeby pokazać i przekonać do puszczania się :D

Gość silvia26
a ja bym chciala takie bukkake choc wiem ze nigdy sie na to nie zdecyduje tak jak na 3 facetow :) ale to tylko fantazje

Gość a na dwoch sie zdecydowalas
?

Gość silvia26
tez nie ale moim marzeniem jest 3 do cipki, pupy i ust

Gość DOlubie strzaly z wielu dzial
a twoj partner wie ile mialas juz czlonkow w kazdej dziurze twojego ciala!!??bo jesli wie to wydaje mi sie ze on ma cos nie pokolei ze sie ciebie nie brzydzi....a co powiesz dziecku jak inne dzieci beda sie smialy ze jego/jej matka sie puszczala wszedzie i z kazdym??bo takie rzeczy i na dodatek w takim ogromie wychodza na jaw!!a nie bedzie ci wstyd jak jakis typ ktory uczestniczyl w orgii z toba podejdzie do ciebie i twojego partnera np. w restauracji i powie cos co ci przyniesie wstyd??

Gość JurgitaaSosna
no sory ludzie ale ja uwazam ze to jest poprostu nienormalne , niedobrze mi patrzac na te filmy , facet to facet wiadomo ze zwierze ale ze kobieta na to pozwala... normalnie szok

Gość T5
Te dziwki z filmu to jeszcze moge zrozumiec, dla nich to codziennosc, ale ze niby normalne kobiety, a robia to samo w dodatku za darmo. i jeszcze mysla, ze sie szanuja! zal

Gość Każdy facet marzy o
tym zeby robic to w ten sposób, nawet z kolegami z jedną kobietą, tylko wielu się do tego nie przyznaje. Skoro tak jest to są też chętne na takie igraszki.

Gość wrrrrrrrrrrrr
i Ty to nazywasz igraszkami? pozal sie Boze.. kobieta sie upadla a faceci spuszczaja na nia smierdzaca sperme