Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrr

19 latek czy są powazni?? jak myśli 19 latek???

Polecane posty

Gość rrrrrrrrr

czy potrafi być odpowiedzialny? bo własnie sie w takim zakochałam

Gość Powstańczyk Prawdziwy
A ile ty masz lat ?

Gość listek...
raczej nie.może być dobrze wychowany i mieć zadatki na odpowiedzilnego faceta.ale taki szczeniaczek jest jeszcze nie wyrobiony,więc jeśli nawet wygląda na takiego dojrzałego odpowiedzialnego to po jakimś krótkim czasie zacznie się buntować że on nic nie musi i ma prawo się bawić

Gość rrrrrrrrr
buuuu......:( ja mam 25 lat , i strasznie podoba mi się 19 latek tylko nie wiem jak to z nimi jest , że mnie zostawi

Chwila, chwila.

Czegoś nie rozumiem. W wieku 25 lat ty nie wiesz takich rzeczy i zadajesz takie pytania !!! Jesteś dorosłą już kobietą przecież ! Wydaje mi się, że coś kręcisz.

Gość rrrrrrrrr
he he:) wiesz może przy nim sie cofam, wiem że jest taki głupiutki ale nigdy nie miałam czegos takiego,nigdy nie dała bym sie 19 latkowi, ale ten małolat mnie zdobył nawet nie wiem jak i kiedy? zawsze myslałam realnie, a tu nagle...nie wiem czy mam go olać , czy być z nim i obserwować jak rośnie? to jest śmieszne ale naprawde on mnie kręci, aha i dzieli nas jakieś 500km:( na dodatek spóznia mi sie okres, jutro robie test ciążowy, poprostu to sie nazywa "klapki na oczach" no i jestem mężatką od 7 lat, gdzie właśnie będę wali sie moje małżeństwo, ale co tam ....

Ciekawy podszyw.

Gość rrrrrrrrr
:) niby dla czego? co w tym takiego podszywanego?

Gość rrrrrrrrr
słyszałam że 19 latkowie są bardzo wrażliwi, a jeżeli kochająto naprawde bardzo mocno, codzienie mi wysyła wierszyki które sam tworzy to jest takie miłe a zarazem dziecine , ale coż

Gość Jako facettt
mysli fiutem. to sie nie utrzyma. Popuka ciebie i zostawi dla młodej laski. Myslisz ze sie z tobą ożeni? :D:D:D buhahhahahhahaha:P

Gość rrrrrrrrr
he he:) o nie, jeden szlub mi wystarczy, nigdy więcej nawet bym nie wyszła, zreszta to nie ma znaczenia, też mi sie tak wydaje że zostawi mnie dla jakieś młodej:( ale zostawi mi coś od siebie ....DZIECKO....

Gość rrrrrrrrr
jako facet........cholera!!!! zabrałeś mi wszystkie nadzieje:( jak możesz byćtaki okrutny, myślisz że kazdy 19 latek jest taki sam /

Gość TEORETYKKK
wy glupie kurwy puszczacie sie zs mlodszymi nie no polki to najwieksze kurwy !!!

Gość Jako facettt
a co myslałas? kobieto! mam brata w tym wieku i wiem jaki jest on i jego kumple! mysla o pukaniu lasek, waleniu konia pod .jtp. avi, a na pewno nie o związku. Naiwna:D poszukaj kogos w twoim wieku a nie kolesia 19 lat, bueheheheh, taaa mysli powaznie o tobie, ludzie! lepiej dobrze zzabezpieczaj się bo jak ci zrobi bachora to ucieknie do mamusi

Gość Jako facettt
19 latek to jeszcze psychika nastolatka... zrozum:O