Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet po kursie NLP

i TY mądralo też możesz zostać kochanką!!

Polecane posty

Gość beeeeeeee
stary, on juz pol miasta przelecial, wiec i mnie by przedmuchal, nie w tym problem. ja chce, zeby on byl moj, zeby mial na moim punkcie obsesje, ze nie mogl spac po nocach, a nie zeby mnie wydupcyl i z uroczym usmiechem zostawil po dwoch miesiacach.jak tyle przede mna. jak sie puknąc bez planu to juz po mnie. zlamie mi serce i bede miala przesrane :)

Gość beeeeeeee
mialo byc "jak sie DAM puknac"

Gość Anna z perłowa
ewela ma racje:) babe co ma dzieciaki.. i focha sie.. to jak klin klinem ma pusty wakat to dałasie poderwac bo sama chciała. a gorzej poderwac kogos kto kocha i jets kochany:)

Gość beeeeeeee
ale po co go podrywac wlasciwie?

Gość Anna z perłowa
do beeeeeeeeee zauwaz ze te przed tobą to same dupodajki były spały z kim popadło gdzie czuły kaske.. wszytskie.. lepiej niech publicznie nie mowi o tym wstyd sie przyznawac sie byl z taka a kazdy wie ze ona z 45 spi..dla kasy.. i trwalo to miesiac? czy dwa.. nie ma co zalowac tych bab to glupie i puste bab takie dupdajki za kase tylkiem itp lepiej niech mowi ze Ty jestes ta naj Twoj charakter pasje to prawda patrzac na zycie twoje co robilas wieki temu a tych dupodajek kazda juz tylek pchala w wieku 16 byle goscia z kasa poznac i byc boginia za jego kase! tamte to były babki co zamiast wibratora mialy faceta na noc. I koniec. Nic nie ubarwiac:)

Gość beeeeeeee
anna doceniam probe wsparcia, ale my sie chyba nie do konca rozumiemy...:)