Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska__195

Tluste baby - horror naszych czasow

Polecane posty

Gość Kaska__195

Zero ruchu, 1 cel w zyciu - tylko zrec, zrec i jeszcze raz zrec. Zalosne jestescie

Gość Kaska__195
ja w sumie też żałosna jestem - całe moje gimgówniane życie skupia się na komentowaniu tłuszczu na cudzych dupach :O

Gość Czesio.
Czeeesio luubi tłuste muuuchy! ;)

teraz? tak (umiarkowanie) - bo jestem w ciąży (8 m-c) normalnie mam wagę w normie ale superchuda nie jestem :D

wiesz wydaje mi się że nie ma co obwiniać grubych bab ;) to niestety taki nałóg (pomijam chorobliwą otyłość - to inna trudna bajka) którego efekty są bardzo widoczne palaczy się tak nie piętnuje chociaż to też widać (nieświeża cera i oddech, śmierdzące ciuchy) a np. taki nałogowy onanista może się skamuflować w domu :D i tego co robi nie widać

Gość kapricjoza
co to znaczy "gimgówniane"?

to znaczy: gówniarstwo gimnazjalne młodzież która pal sześć że się nie uczy, ale na dodatek zakłada głupie i chamskie topiki i masowo się podszywa na poziomie wc :O

Gość dwdw
KAsIA 195 TOzwykłą QREWKA , ktora sie masturbuje patrzac w lustro ma swoje kosciste ciało, ..niedługo zacznie chodzic w stroju Ewy zeby pokazac, grubym babomjaka jest szczupła a potem i Ruchac sie z kazdym napotkanym facetem na ulicy...