Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz.....

Profesor widzial jak bzykam sie z narzeczonym-jak sie teraz zachowac?

Polecane posty

Gość i co teraz.....
profesor jest umyslem scislym, w koncu to politechnika:) do "no sorry" dziwny sposob postrzegania swiata reprezentujesz, jelsi dla ciebie seks z narzeczonym to kurestwo:)jesli jednak tak jest, to jestem najwieksza kurwa swiata:) poza tym twoje stwierdzenie "ze takie kurewki jezdza na konferencje" totalnie mnie rozbroilo:) "takie kurewki", ja to ujelas, zrobilyby na tobie swoja wiedza wieksze wrazenie niz uscisk dloni Rydzyka na prawdziwej bereciarze, wiec daruj sobie kochanie:)

Gość janeczkawww
no pewnie uczeni, profesorowie nie mogą się kochać bo to brudne jest, fuu , nie przystoi się kochać pożądnym ludziom. tylko jak ty palncie powyżej powstał byś ty??? przez pączkowanie??czy podział komórki??a może jak tasiemce?? no chyba że twoi rodzice są zwierzętami i mogą robić te brzydkie rzeczy??co ?no bo ludzie nie mogą

niestety ciasny światopogląd niektórych ludzi nie pozwala im łączyć pewnych kategorii ze sobą. Ale one się łączą, bardziej niż się tym ludziom wydaje :D A zwłaszcza jesli chodzi o ... konferencje i seks ;)

Gość nie no sorry...
moze i jestes 'inteligentna', tego przeciez nie wiem. poza tym nie musisz sie tak podniecac swoja wiedzą, ja tez studiuję scisly kierunek i tez raz bylam na konferencji naukowej :) ale wiesz wiedza to nie wszystko. bardziej niz to liczy sie kultura osobista. a skoro ty: po pierwsze: robilas TO ze swoim narzeczonym prawie na samym widoku, nie przejmujac sie, ze ktos moze was zobaczyc w takiej sytuacji, a po drugie jeszcze: opisujesz to na forum, wywlekasz swoje BRUDY na forum publicznym, i nie wiem czy chwalisz sie czy zalisz... no to to naprawde nie swiadczy za dobrze o tobie. wg mnie jestes pusta i strasznie glupia, nawet jesli robisz doktorat :o a skoro tego nie widzisz, nie widzisz wlasnej glupoty to ja sobie dziekuje za takich 'wyksztalconych ludzi'. tak jak juz pisalam: ZERO, ale to kompletnie ZERO kultury osobistej i szacunku do samej siebie. a tym bardziej do wlasnego profesora. jestes odrażająca i powinnas sie wstydzic, zamiast chwalic sie swoje glupota na forum. pozdrawiam

Gość i co teraz.....
dzieki Klaudka za wsparcie duchowe, pewnie jakos przerobie ta sytuacje ale troche to potrwa. narzeczony sie nei przejmuje, ale ja jako kobieta mam jakies takie dziwne mysli i spedza mi to sen z powiek.

Gość i co teraz.....
lepiej? wyzylas sie za spalony przed chwila piernik?:)a moze w walce z rozstepami cos nie tak poszlo i znow nic z bzykanka przy swietle? ech...ci ludzie...odrazajacy to jest twoj ton pelen napastliwosci, swieta ida, badz raz czlowiekiem, pewnie matematyke studiujesz biedactwo:). co do "inteligencji", to zeby zajmowac sie konstrukcja kamery termowizyjnej nalezy byc troszke bardziej "inteligentnym" niz ci sie wydaje sloneczko:)

\"narzeczony sie nei przejmuje\" nie dziwię się :D Oni zazwyczaj się takimi bzdetami nie przejmują (zresztą wczesniej już o tym pisałam) Za jakiś czas będziesz się z tego śmiała :D

Gość nie no sorry...
nie, studiuje fizykę. i moj ton nie jest pelen napastliwosci. po prostu razi mnie glupota ludzi.. zwlaszcza takich co to uwazaja się za bog wie jak inteligentnych i wyksztalconych a w rzeczywistosci sa glupi jak but. co zreszta widac po tobie od razu. wiesz dojrzaly czlowiek pewne rzeczy zachowuje dla siebie a nie wywleka je na forum. zwlaszcza takie intymne szczegoly. ale nie bede z toba dluzej gadac bo to nie ma sensu, zdecydowanie nie moj poziom. a piernikow nie pieke, rozstepow tez nie mam. a jesli chodzi o bzykanko to mam szacunek do siebie i nie robie tego prawie ze publicznie, tak jak ty. i to jeszcze na konferencji naukowej przy wlasnym profesorze. to po prostu obrzydliwe dla mnie. i az strach co teraz profesor mysli o tobie po tym co widzial. mysle, ze stracil resztki szacunku jaki jeszcze mial dla ciebie. 🖐️

\"robilas TO ze swoim narzeczonym prawie na samym widoku, nie przejmujac sie, ze ktos moze was zobaczyc w takiej sytuacji\" Przeciez autorka wyraźnie napisała, że nie zrobiła tego celowo, że nie bawi jej to, że ktoś tam ją mógł widzieć. Przypadek, zdarza się. A na kafe jest anonimowa, więc nie widzę, powodów, żeby nie mogła się podzielić takimi rzeczami. nie no sorry... ---> dziewczyno, Ty lepiej nie wchodź na erotyczny, bo jeszcze nam tu zawału dostaniesz ;)

Gość janeczkawww
boże ty nie no sorry ty masz nie poukładane we łbie.zero kultury bo się kocha??? może ty wstydzisz się tego że się kochasz, ale to jest normalne jesteś poprostu zazdrosną DEWOTKĄ, MOCHEROWE BERETY ŁĄCZCIE SIĘ

Gość nie no sorry...
uważaj lepiej żebys ty zawalu nie dostala, o mnie sie nie martw ;)

Gość nie no sorry...
glupoty i braku dojrzalosci ludziom nie zazdroszczę. a na erotyczny nie wchodze, wulgarne tematy jakos mnie nie bawia. żegnam was 🖐️

Gość janeczkawww
NA WIDOKU...W SWOIM POKOJU TO JEST NA WIDOKU?? a tak poza tym widać że studiujesz fizyke, masz pewnie denka od musztardy na nosie, tłuste włosy i zajady w kącikach ust i czerwona się robisz na widok jak ktoś się pocałuje publicznie

Gość nie no sorry...
janeczkawww --> mylisz się niestety, przykro mi :D

Gość nie no sorry...
Jacek1982 --> dobre :D i w sumie to wcale by mnie to nie zdziwilo jakby sie tak stalo. osoba ktora zalozyla ten topik reprezentuje soba taki poziom, ze wszystkiego mozna sie spodziewac....

Gość janeczkawww
moherowy beret dewota to po co tu zaglądasz jak tak brzydzi cię ten współczesny świat

Gość nie no sorry...
to nie jest kwestia wspolczesnego swiata, tylko tego jacy są niektorzy ludzie, a sa jak widac różni. ale mnie to nie brzydzi, ja juz sie przyzwyczailam. wiem jacy są ludzie. jedni maja mniej, drudzy wiecej kultury osobistej. najwiekszym szacunkiem ciesza się oczywiscie ci drudzy, to chyba normalne, do kogo macie wiekszy szacunek: do kogos kto nie wstydzi sie pisac na forum takie rzeczy (patrz pierwszy post w tym temacie) czy do kogos, kto wie gdzie jest granica i pewne rzeczy zachowuje dla siebie? dojrzaly czlowiek wie, ze o pewnych rzeczach sie po prostu nie mowi. ja kiedys tez pisalam glupoty na forum (oczywiscie nie az takie jak autorka tego watku) ale wyroslam z tego. mam nadzieje, ze i ona kiedys bedzie wiedziala jakie sa granice dobrego smaku i ze o pewnych rzecach sie nie pisze/nie mowi.

Gość 34543543543
dla mnie to ona jest teraz zwykla szmata jak sie daje posuwac w kakao

Gość porozmawiaj z profesorem
szczerze i przeproś go za obrażoną godność.

a co tu ma wstyd do pisai nia na forum - jest anonimowa co innego jakby sie na dzien dobry przedstawila z imienia i nazwiska

nie no sorry... -----> kiedy jesteśmy anonimowi pewne zachowania nabierają nico innego wymiaru niż wówczas, gdy pokazujemy swoją twarz. Więc przestań już z tym, że \"na kafe wypisuje to czy tamto\". Po to jest kafeteria

Gość nie no sorry...
nie łudźcie się, nie ma czegoś takiego jak anonimowość w internecie ;) zresztą dojrzały człowiek nieważne czy to w realu, czy to w internecie, zawsze umie się zachować i wie o czym mówić/ pisać nie należy. Ktoś kto w realu jest ok, a w necie pisze takie rzeczy, jest hipokrytą wg mnie.

Gość na a profesor
nie potrzebuje seksu, jeśli potrzebuje to zrozumie, jesli nie to ma coś z psychiką albo jest gejem. I wtedy rzeczywiście taka scena mogła go zniesmaczyć. Ale jeśli wszystko z nim OK, to o co ma do ciebie pretensję? Zazdrość? Jesli tak, to pownień sam sie wstydzić.

Gość nie no sorry...
klaudka27 ---> no dobra pisz sobie glupotki na forum, pokazuj swoją prawdziwą twarz. to świadczy tylko o tobie. reszte sama sobie dopowiedz.

\"nie łudźcie się, nie ma czegoś takiego jak anonimowość w internecie\" kolejna, która ma niezłe jazdy i na każdym kroku jej się wydaje, że \"wszyscy wszystkich inwigilują\" :D Dziewczyno, jeśli chodzi o sprawdzanie tożsamości ludzi z kafeterii , to Ty tu piszesz o sytuacjach ekstremalnych :) Nie rozśmieszaj mnie. Za dużo filmów

Gość na a profesor
Czy może wzbudzasz obrzydzenie? Nie przypuszczam, wiec jeśli jest normalny psychicznie ten profesor, to powinień uznac to co zobaczył za normalne, a nawet piękne- szczególnie, że wiedział że to twój narzeczony. Nawet jeśli zobaczył szczegóły anatomiczne, to raczej twojego narzeczonego, niż twoje. Dlla faceta to pownno być normalne. Coz w tym dziwnego, że kobieta kocha się z mężczyzną, nie robi tego publicznie. Jeśli przypadkowo ktoś jest świadkiem takiej sceny, dodatkowo bez woli osób oglądanych to powinien zachować to dla siebie, niezależnie od szczegółów jakie widział.