Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadness61

Co mógł znaczyć ten sen?Proszę o poważne odpowiedzi

Polecane posty

Gość niezdecydowana.
myśle że ta odoba chce sci coś ważnego przekazać mysle że próbuje ci powiedzieć żebyś sie nad nią nie dręczyła i ją zostawiła ... Musisz nareszcie zacząć życie od nowa bez tej osoby którą kochasz Dlatego nie mogłaś jej zobaczyć ponieważ ona chce cię przekonać że jest już ci nie potrzebna....ODDALA SIĘ OD CIEBIE ....

Gość sadness61

Śniła mi się osoba,która już nie żyje.Witałam sie z nią i byłam bardzo szczęśliwa z tego spotkania,a ona się uśmiechała.Potem siedziała z jakimiś osobami w pokoju,a ja w drugim naprzeciwko.Ciągle chciałam ją widzieć,ale niestety siedziała tak,że nie była w zasięgu mojego wzroku. Czy Waszym zdaniem ten sen mógł coś oznaczać?Dodam jeszcze,że ciągle nie mogę się pogodzić że śmiercią tej osoby,ciągle o niej myślę,często płaczę. Bardzo proszę o poważne odpowiedzi

Gość Katarynna
a co to za osoba, ojciec, mama..?

ten sem to zwyczajne odzwierciedlenie twojej tesknoty za ta osoba!!! mam tak samo!!! mnie czesto sni sie babcia ktra zmarla nagle i bardzo za nia tesknie!! nie razm i sie sni znwo pogrzeb albo ze sie z nia zegnamalbo ze ja,,wykopuje\"...to normalne sny!!! idzna cmentarz...zapal znicz i czesto do tej osoby mow..ja czesto z babcia rozmwaialm np przed waznym egzaminem albo jakimsm wazmyn wydarzeniem!pomaga!!! glowa do gory! caluje w serduszko!