Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszly_technik_dentystyczny

Mam pytanie do TECHNIKOW DENTYSTYCZNYCH

Polecane posty

Gość poliaaaaana
pryw czy panstwowo, co jest w twoim zakresie obowaizkow, ile h pracujesz dziennie

Gość ups...........................

Niestety moj temat jest kasowany co chwile nie wiem czemu, poniewaz kwestia zarobkow nie jest przeciez tematem tabu o co szlo by sie klocic w innych tematach. Ale coz powroce do pytania ile zarabiaja technicy dentystyczni? Interesuje mnie to gdyz wybieram sie na ten kierunek i chcialabym wiedziec na co moge liczyc. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze w gre wchodza umiejetnosci, ale tak ogolnie chcialam zapytac ile zarabiaja osoby na tym stanowisku.

Ja zarabiam 2.800 zł na reke, pierwsza praca po rocznym stazu.

A mozesz mi powiedziec czy jest to trudny kierunek? Czy trzeba byc bardzo pilnym uczniem zeby wszystko dobrze zrobic? I moze cos troche wiecej o tym jakies wlasne opinie... bardzo bym byla wdzieczna

Gość ile i po ilu latach

Gość smutne to i przykre
jak idziesz dla kasy to lepiej wcale nie idz...za prostuytuowanie bedziesz miala wiecej

Nie ide dla kasy, ale wiadomo, ze chocbym nie wiem na co szla to musze sobie zapewnic jakas przyszlosc

Gość tez mnie to interesuje
wiec UP :)

mam pytanie do technikow doswiadczonych w wykonywaniu protez szkieletowych. Otoz potrzebuje wiedziec: - ile szkieletow jedna osoba jest w stanie wykonac w ciagu jednego dnia i w ciagu jednego miesiaca - ile czasu potrzeba na wykonanie jednej protezy szkieletowej, - ile czasu zajmuje z osobna kazdy etap wykonania od otrzymania wycisku od lekarza do wyslania gotowej protezy, - gips twardy-na ile modeli wystarcza - gips supertwardy-na ile modeli wystarcza - silikon do powielania modeli-na ile szkieletow wystarcza - masa ogniotrwala-na ile szkieletow wystarcza - co ile szkieletow musze wymienic elektrolit - co ile szkieletow musze wymienic piasek w piaskarce - ile stopu musze uzyc zeby odlac jeden szkielet im bardziej zglebione odpowiedzi tym lepiej. bede bardzo wdzieczna niecierpliwie czekam na odpowiedzi. pozdrawiam

mam pytanie do technikow doswiadczonych w wykonywaniu protez szkieletowych. Otoz potrzebuje wiedziec: - ile szkieletow jedna osoba jest w stanie wykonac w ciagu jednego dnia i w ciagu jednego miesiaca - ile czasu potrzeba na wykonanie jednej protezy szkieletowej, - ile czasu zajmuje z osobna kazdy etap wykonania od otrzymania wycisku od lekarza do wyslania gotowej protezy, - gips twardy-na ile modeli wystarcza - gips supertwardy-na ile modeli wystarcza - silikon do powielania modeli-na ile szkieletow wystarcza - masa ogniotrwala-na ile szkieletow wystarcza - co ile szkieletow musze wymienic elektrolit - co ile szkieletow musze wymienic piasek w piaskarce - ile stopu musze uzyc zeby odlac jeden szkielet im bardziej zglebione odpowiedzi tym lepiej. bede bardzo wdzieczna niecierpliwie czekam na odpowiedzi. pozdrawiam

Gość po co rozbierać ?
nie ma forum branżowego?