Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mAaGEe

heeelp mee!

Polecane posty

Gość mAaGEe

Jestem paczatkujaca i nie wiem dokladnie gdzie mam wlozyc tampona, tzn wiem ,do pochwy ale ja go chyba zle wkladam bo jak probuje wlozyc (cienki i dlugi O.B.) to boli mnie i odstaje... nie mam jeszcze regularnego krwawienia bo dopiero kilka miesiecy mam okres... Moja qmpelka dostala w 4klasie i od 2razu uzywac zaczela tampony wiec podpytalam trosze^^.. powiedziala mi ze odradza mi TAMPAX`y ,ze sie zawiodla i jeszcze w dodatku nie wcisnal jej sie do konca....Powiedziala ze OB sa najlepsze i sprawdzone. A wiec sprobowalam. Bylam spieta i napnalam miesnie moze to miedzy innymi dlatego ,bo czytalam ze najlepiej sie pochylic do przodu i rozluznic=| nie wiem ile w tym jest prawdy i nie wiem tesh czy jesli jestem jeszcze dziewica i nei mam regularnego okresu to czy moge uzywac tampony. Na ferie wyjezdzam i bd plywac w basenie a tak jakos mniejwiecej bede mogla miec wtedy okres wiec chcialam podpytac i mysle ze umiejetnosc wkladania tamponow przyda mi sie, poniewaz duzo cwiecze i trenuje. prosze dajcie mi kilka porad...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować