Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabojad

nigdy sie nie gniewa

Polecane posty

Gość zabojad

moj chlopak nigdy sie na mnie nie gniewa. robie czasmi jakies wymowki, sa jakies 'awanturki' ale to zawsze ja to inicjuje. a on nigdy sie nie gniewa, naewt jak powiem,ze nie chce mi sie z nim gadac itp. to jest dziwne. jak obserwuje inne zwaizki to jest rownowaga. raz gniewa sie jedno, a raz drugie i ok. zalezy kto przeskrobal, albo mial akurat zly dzien. on sie tylko kuli w sobie jak psiak, a ja jak po chwili mowie,ze sie bez sensu zachowalam (bo nigdy nie idziemy spac pokolceni albo nie trwa to dluzej niz godzinke, dwie), ze przepraszaam to rozjasnia sie i po sprawie. czy to nie dziwne?

Gość karolinka 22
chcialabym miec takie problemy :/

Gość zabojad
oj, no ja nie w sensie ze wielki problem. ale czuje sie zawsze jak idiotka, mimo ze robie awanture w slusznej sprawie. bo za uszami to on ma.

zalezy co masz na mysli z tym gniewaniem, jezeli chodzi ci o tzw.\"ciche dni\", to dla mnie osobiscie takie zachowanie jest jak z przedszkola co najmniej, wiec odpada, a jezeli chodzi ci o klotnie,to co innego my tez nie zasypiamy pokloceni moze on ma taki sposob bycia - ze woli ci powiedziec cos a nie wykrzyczec

Gość bardzodziwne
dziwne.. mój tez tak robił ... nigdy się nie gniewał.. jak byłam zła, przytulił .. mowił jest ok, będzie dobrze.... odszedł 3 miesiące temu , po 2 latach na pól roku przed ślubem ... napisał tylko smsa kocham cie ale mam dość jestem zmęczona i zerwał wszelki kontakt...

Gość bardzodziwne
zmęcozny* oczywiście miało być

Gość no ja
też byłam rok z kimś takim...niegdy się nie gniewał, nie denerwował, zawsze było ok. to są chyba jakieś braki w wykształtowaniu sie psychiki. uważaj na to, ja mało co przez niego nie zwariowałam, bo myslałam, że jestem wariatką, skoro czasem się wkurzę czy się czegoś boje.