Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżelinka

Problem, pomózcie, chyba głupio zrobiłam!

Polecane posty

Gość Andżelinka

Słuchajcie mam taki problem. W zeszłym miesiącu gin zapisal mi tabsy antykoncepcyjne-Microgynon. Zaczęłam je brac tak jak nalezy-pierwszego dnia miesiączki. 13 dnia kochałam sie z moim facetem i on skończył w srodku. A naczytałam sie ze pierwsze opakowanie to moze jeszcze nie działac tak jak nalezy. Przestraszyłam sie i zjadłam reszte tabletek z opakowania, czyli wszystkie 8 na raz...I teraz mam wontpliwości czy dobrze zrobiłam. Czy to moze miec negatywny wpływ na zdrowie me?No i czy teraz tojzu moge miec pewnosc ze w ciazy nie jestem?help!

Gość gorace usta wandy
jeju co za idiotki za seks sie biora.

Gość andżelinka
no tak zjadła, stało się. Czy jestem w ciąży?

Gość andżelinka
16 a co?

Gość andżelinka
mam już wolne...i nie życze sobie żadnych ostrzerstw na mój temat. Ja sie tylko pytam czy jestem w ciąży?

Gość jestes nafaszerowana
hormonami i Bóg jeden raczy wiedzieć co z tego wyjdzie. Jesli jestes w ciąży, to taka dawka hormonów dla płodu...nawet nie chcę o tym myśleć. Mam nadzieje, że to prowokacja.

Gość 5 miesięcy
jesteś w ciąży napewno :D MOżesz już zbierać na pieluchy. Jak się zje od razu więcej niż pięć tabletek to ciąża murowana :(

Gość andżelinka
i nie jestem dzieckiem, jestem jush dorosla, wiec wypraszam sobie

Gość moze zadzwon do
gina bo wyrosnie ci trzecia noga:]

Od drugiej? :D Smieszne.. Zabezpieczenie jest od pierwszej abletki (pod warunkiem ze sie bedzie je bralo systematyczne).. Niektore biora a nawet nie wiedza co.. I nie czytaja ulotek a tam wszystko pisze..

Gość shantelien
Młoda słuchaj uwaznie..... Jak zaczynasz brac pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych -jest mozliwosc zajscia w ciaze. Dlatego kazdy ginekolog poradzi by sie zabezpieczyc. Choc mysle,ze nawet jak bys zaszła - Dawka tych 8 tabletek chyba by zabiła płod.... BEZ KITU!!!!! Mam tylko pytanie.... Jak się czuł;as po tej dawce hormonu???

Gość shantelien
A i jeszcze jedno!!!! Raedze wybrac sie do ginekologa..... I to jak najszybciej.

Gość co za idiotka

Gość Andżelinka
Czekam na okres...Boli mnie brzusio, rzygac mi sie chce, ciągle rycze...nie wiem co mi jest..To chyba cioża :(:(

Ja sie kochałam przy pierwszym opakowaniu i w ciąże nie zaszłam, zabezpiecznie od pierwszej tabletki głosi ulotka jak i moich dwóch ginekologów (więc nie każdy lekarz jak ktos wyżej napisał uważa że dopiero od 2 opakowania). Poza tym co tu tłumaczyć- jak nie byłas pewna zabezpieczenia trzeba było sie nie seksic. O. Gówniaro. I ze swojej strony powiem, że jesli sie tabsa przyjmie pierwszego dnia okresu (dni niepłodne) to do czasu owulacji zje sie juz tyle hormonów, że ona w tym cyklu nie wystąpi. Ale po co tłumaczyć komuś jak działaja pigułki skoro jedna \"wierzy\" w co innego, a druga gówniara wpierdala 8 tabletek na raz. Przed wypisaniem tabsów powinni robić testy na inteligencje i jakiś kurs brania ;/

Gość Jolka 28
Dziewczyny czy z wami wszystko wpożodku! Dziewczyna zle zrobila i to bardzo zle!ale to nie powod zeby tak jo krytykowac.Ciekawa jestem jak wy byscie sie zachowaly w jej sytuaci.

Gość DDDDDDD
tak to jest jak dzieci biorą się za seks a umiesz dziecko czytać? w tabletkach jest ulotka!!! To, że wzięłaś 8 tabletek na raz NIC NIE DA, jedynie rozwali ci gospodarkę hormonalną. Idź szybko do lekarza i opowiedz jaka jetseś tępa. Może cię jakoś poratuje. A CIĄŻA NIEMOŻLIWA