Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z nimi robic

Zmarszczki Okolonosowe

Polecane posty

Gość co z nimi robic

nie wiem jak je nazwac, pionowe kreski od skrzydelek nosa do kacika ust :( czesto sie smieje, moze dlatego je mam. ale mam dopiero 20 lat :( czy moge na nie uzywac jakiegos kremu przeciwzmarszczkowego, jakies serum? nawilzam twarz, na te okolice daje podwojna wastwe tlustego kremu bo jak skora jest nawilzona to mniej je widac, ale to i tak malo :(

Gość najlepsza witamina
to meska proteina

Gość co z nimi robic
a moze ktos inny ma cos madrzejszego do powiedzenia?

Gość Enchulada
tzw małpi pyszczek - też mam i sie martwie. dolaczam do pytania.

Gość co z nimi robic
malpi pyszczek ;) przeczytalam ze czesto wystepuje u palaczek, no bo wiadomo... a ja nawet nigdy nie palilam :O

Gość co z nimi robic
jak tak dalje pojdzie to zastanawiam sie jak bede wygladalA w wieku 40 lat :O

Gość te zmarszczki wypełnia
wypełnia się kwasem hialuronowym czyli preparatami typu restylane, juvederm, perlane itp, koszt zabiegu około 1200 zł tak jak wypełnianie ust, efekty ? na jakieś pół roku i nie ma gwarancji ze lekarz zrobi to prawidłowo robiłam to w gabinecie kosmetycznym, zabieg wykonywała lekarz medycyny estetycznej, nie byłam zadowolona z efektu, w gabinecie twarz wygladała ok bo była spuchnięta od znieczulenia dentystycznego, kłucia igłą i rozmasowywania na siłę preparatu...ale juz w drodze do domu zauważyłam przeglądając sie w lustrze że preparat się zbił w widoczne grudki, przy uśmiechaniu się tworzyły mi sie dodatkowe bruzdy na policzkach, których przedtem nie było, bo tam gdzie przedtem tworzyły się "naturalne" bruzdy skóra była wypełniona preparatem chyba przez miesiac chciało mi się płakac gdy patrzyłam na swoją twarz w lustrze, minął rok od zabiegu i nie wiem czy znowu bym się na to zdecydowała

Gość te zmarszczki wypełnia
zamiast wypełniania wypróbuj raczej jakies kosmetyki, takie niby wypełniacze zmarszczek do stosowania miejscowego ma wiele firm kosmetycznych, Loreal, Garnier, są specjalne fluidy i serum, podkłady do makijażu liftingujące, one napinają skórę, są też preparaty bazy pod makijaż z silikonem i drobinkami rozświetlajacymi które optycznie wyrównują skórę, niektóre preparaty zawiewrają białka-peptydy, które mają wnikac w zmarszczki i je wypełniac lub silne substancje nawilżajace generalnie dobrze jest uzywac kremów nawilżających i przynajmniej raz w tygodniu maseczki, dobrze nawilżona skóra to gładka skóra, jełśi będziesz odpowiednio dbała o skórę teraz to opóźnisz powstawanie zmarszczek