Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Enia2

Kto chce mojego męża

Polecane posty

Bo mam już go momentami dość.. osacza mnie z każdej strony.. kto lubi takich proszę się wpisywać, kto chce się nim zaopiekować oddam w dobre ręce. Dziś już dzwonił i esemesował 21 razy! Litości..

Gość kjkkjkjkkl
bylam z takim facetem rzucilam go i znalazlam nowego polecam, najlepsze rozwiazanie !!!!!!!!1:)

Gość długostażowa
nie przejmuj się :-) Minie mu po jakichś 17-20 latach:D.... przynajmniej mojemu po tylu przeszło. Dzisiaj dzwoni tylko raz lub dwa razy dziennie, gdy jesteśmy w pracy...:D

Gość 24 grudnia
mój nie dzwoni nigdy na próby sms albo tel - mówi - nie mam czasu w domu za to jest słodziutki

Byłam z kimś takim. Sama zaczynałam już tak robić. Tego można się nauczyć. Ale teraz wiem, że bez tego jest dużo lepiej... lepiej pozostawiać drugiej osobie więcej swobody

Gość dawaj go
Niech dzwoni do mnie! Bo moj tego nie robi!

ja tez tak mam, ale to mile jest:) bynajmniej dla mnie

Gość esz Ty
A idź w pizdu z takim lewym towarem ;)

Gość k...a nienawidzę jak się
tak chwalicie swoim szczesciem. Bezsensowne cizie. :P

Dzięki za wpisy. Mogę tu być tylko rano więc teraz odpowiadam - kjkkjkl - \"bylam z takim facetem rzucilam go i znalazlam nowego polecam, najlepsze rozwiazanie \" - jestem temu już bliska - długostażowa - ja chyba tyle nie zniosę:( . Czuję się jak na smyczy. Dzwoni z pierdołami. Doradź mi jak to wytrzymać. Please! -24 godziny - zazdroszczę ci, te telefony do mnie bywają mało słodkie.. ale jak już pisze sms to z buźkami i czułym słówkiem. Tylko że my jesteśmy małżeństwem ze sporym stażem. I nie mamy po 20 lat. Zastanawiam się co było lepsze, czy przypadkiem nie wcześniej jak się nie odzywał wcale (przez około 10 - 11 lat) i ja musiałam czasem o sobie przypomnieć, ale zaznaczam - w ważnych sprawach. - muneca - też tak myślę, bo wylewa na mnie wszystkie swoje emocje. Albo raczej jak dziecko. - dawaj go - daj mi swój numer gg lub mail, to ci prześlę dane :) - thai - bywa miłe pod warunkiem, że reszta miła... niestety tak nie jest. I przeszkadza bardzo w pracy Przecież nie mogę się nim zajmować 24 godziny na dobę. Mamy przecież jeszcze dzieci. Może wynajmę baby sitter dla niego :) - kto chętny? Będę miała trochę czasu dla siebie i będzie szansa, że nie zwariuję. To trwa już dwa lata. Please! Zostało mi jeszcze 15-18!

Gość luska 25
chetnie sie nim zaopiekuje bo moj o mnie zapomina

Gość qwertyuui
a moze najzwyczajnie porozmawiaj z nim ze przeszkadza ci to w pracy? albo wyłącz telefon.