Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczek swojej babci

Kilka uwag dla mezczyzn - DOSWIADCZENIA ZE ZNAJOMOSCI Z NETU

Polecane posty

Gość pseudonim XX
Hmm... niektórzy zarzucają tu jednej stronie, że tak, a nie inaczej .. Ale same drogie koleżanki "jedziecie", że jak ładna, to pustka w głowie ... Niby na jakiej podstawie??? Czy zgrabna sylwetka, modne ubranie - zarezerwowane jest tylko dla tych bezmózgich??? Nie sądzę .. Poza tym, przy 165 cm -70 kg - to raczej jednak nadwaga ... A "zadbana" dla mnie nie ogranicza się do higieny codziennej... Nadmiar kilogramów niestety dyskwalifikuje - "dbającą o siebie"- bo to zaniedbanie.. Oczywiście mówię ogólnie - bo inna sprawa choroba.. itd. Ale podsumowując - fakt, że pewnie jest tak samo ze stroną męską - jak i damską .. Faktem, że wybitne jednostki raczej rzadkością .. Większa szansa w realu .. Faktem też, że wybitni rzadko jakoś tak na siłę szukają ... Najczęściej znajomości takie zawierane są przypadkiem .. Oni się nie bawią w "szukanie otwarte" - oczywiście najczęściej ... :P

Zacznę od tego, że jestem zadbanym wykształconym mężczyzną w wieku 29 lat. Opiszę Wam moje doświadczenia z randek netowych i innych czatów. A wiec na necie bywaja w wiekszosci dziwne dziewczyny. Znalezienie idealnej i normalnej graniczy z cudem dlatego zaprzestalem tego typu kontaktow jeszcze w wieku 24 lat czyli 5 lat temu. Każda dziewczyna pisała o sobie, że jest zadbana. Później czesto okazywalo sie, ze to tylko puste mżonki. Na czatach najwiecej dziewczyn jest po prostu otylych. Nazywam sprawe po imieniu bo inaczej tego nazwac nie mozna. Bo jak mozna okreslic dziewczyne w wieku 20 lat ktora przy 165 cm wazy 70 kg ? Na portalach typowo randkowych nie zagadujcie dziewczyn, ktore nie maja w swoim profilu zdjec, gdyz bardzo czesto one sa po prostu grube i mysla ze jak nie zamieszcza zdjecia to zwieksza swoje szanse. Otoz nie, bo to, ze ktos nie zamiescil swojego zdjecia a chce kogos poznac jest troche dziwne. Uwazajcie tez na dziewczyny ktore zamiescily swoje zdjecia ale tylko tzw popiersia - tu takze jest duza szansa na to, ze traficie na kaszalota. Gdy dziewczyna jest zapytana o zdjecie i reaguje nerwowo ( oczywiscie nie od razu ale po dluzszej rozmowe czy dluzszym kontakcie - nie proscie o zdjecia od razu bo to wyglada na akt desperacji ) to znaczy ze prawie na pewno jest gruba. Niestety rzadko mozna bylo poznac na necie dziewczyne atrakcyjna i majaca jednoczesnie poukladane w glowie. Czesto taka dziewczuna znajaca wlasna wartosc przesadzala z wyniosloscia i pewnoscia siebie. Wtedy czuc mozna sie olewanym bo to ona jest najwazniejsza - z taka nigdy nie stworzy sie zwiazku opartego Tak wiec reasumujac, jesli chcecie poznac fajna dziewczyne i nie chcecie wejsc na mine ( czytaj - poznac kolejnego kaszalota ) odradzam net. Poznawajcie na zywo, na ulicy, na uczelni, w bibliotece, kosciele, klubach studenckich ( ale nie takich gdzie chodza techno - muły bo tam sa prawie same idiotki ). Glowa i penis do gory ;-) Bedzie dobrze !!!

Gość dejot
najlepsze sa zdjecia robione z gory...widac buzie i piersi oczywiscie uwydatnione...na 99% ma gruba dupe :)

Gość pewna pusia z netu
a myslicie ze wy jestescie idealni ? kolejny topik ktory obraza puszyste dziewczyny :-o a puszysta moze byc zadbana wbij to sobie do swojej pustej glowy

Gość dejot
zadbanie dotyczy tez ciala, a nie tylko tego ze sie myjesz, malujesz i masz czyste ciuchy...

Gość facettttt
albo te zamazane - niby tajemnicze i nastrojowe, a po prostu paskudną facjate ukrywa

widze ze zabolała prawda dziewczyny bo żadna nie śmie sie odezwac i skomentowac to co napisałem jedynie jeden sfrustrowany kaszalot sie odezwał :-p

Gość lilka010
idioto przez takich jak Ty dziewczyny maja kompleksy! i co z tego ze 165 i 70 kilo? ;|... jak mozna powiedziec ze taka dziewczyna jest gruba lub otyła??... a po 2 drugie dziwi mnie ze masz 29 lat jestes doroslym facetem a taki jestes pusty i powierzchowny.. ja np nie zamieszczam w necie swojego zdjecia bo nie chce wlasnie zeby ktos chcac zapoznac sie ze mna zwracal uwage na wyglad. uwazam ze poukladanie w glowie mam i nikt nie bedzie mnie ocenial po wygladzie. mam duzo adoratorow ale niestety wlasnie wszyscy zachowyja sie jak Ty.. Wy moze i myslice glową ale napewno nie tą co trzeba jesli wiesz o czym mowie. powodzenia w dalszym zyciu znajdz sobie plastikowa barbi ktora bedzie cie wielbic ... na kolanach;)

ladne dziewczyny siedza w dyskotekach i klubach a nie marnuja czas na kafeterie i randki w internecie

Gość
Po co komu nieatrakcyjna baba? Żeby huj stał, musi mieć powód...

odezwie się - sfrustrowana nie odezwie się - bo nie ma odwagi chyba wszystki koleżanki jestesmy skreslone u tego amanta uuuu jaka szkoda :p

Gość szczuplyyy
ale teraz otylosc kobiet to plaga

Gość WNUCZKU
napisałeś że jesteś zadbany, ale nie wspomniałeś, że przystojny... niech zgadnę? wyglądasz jak pasztet, prawda? co z tego, że się myjesz i używasz dezodorantu skoro wstyd się z tobą publicznie pokazać ze względu na twój wygląd.. zresztą, tak długo szukałeś w necie - więc już to nam uświadamia jak bardzo krzywy jesteś. przystojniaki nie marnują czasu na internet. pozdrawiam, gruba, brzydka, głupia i nei zamieszczajaca zdjecia :D:D:D

Gość lilka010
i jakim prawem nazywasz ja kaszalotem? lepiej pokaz swoje zdjecie.. "jestem zadbanym wykształconym mężczyzną w wieku 29 lat" jaaaaasne.. wlasnie to udowodniles:P nie wiem ktora by sie chciala z takim chamem umowic:P:D

sorki ale ja nie chce wcale plastikowej dziewczyny typu barbie bo to jest przesada. chce normalnej zadbanej SZCZUPŁEJ dziewczyny ktora bedzie wygladala jak prawdziwa kobieta a nie jak .... i dlatego ze w moim typie sa zadbane dziewczyny musisz mnie obrazac ?

Gość lilka010
ej no dobra.. ale jak mozna powiedziec ze kobieta przy 165 i 70 kilo jest otyła..?

Gość eeeeeeeee
Jacusiu Tylko mężczyźni ładni , przystojni ,inteligentni ,elokwentni i kulturalni siedzą na kafe :)

Gość lilka010
nie chodzi mi o samo Twoje podejscie do sprawy. wiekszosc z Was nie chce partnerki w zwiazku tylko kogo do wydymania;/ kupcie sobie imitajce cipki ze skoropodobnego tworzywa:P

Gość pluplu
on jest zadbany bo sie myje 1 w tygodniu hehehe pewnie któras dała mu kosza i dlatego sie tu wyżywa pewnie ta co waży 70 kg przy wzrosice 165 pewnie go nie chciała dała mu kopa w tyłek i teraz zgrywa facet hehhehejestes żalosny

Gość Afrodyta***
do autora hehe ale sie osmialam,masz racje,ciekawe spostrzezenia,pozdrawiam:)))

przykro mi , ze masz takie przykre doswiadcenia;) a Wy tez nie jestescie lepsi brzydko pachniecie macie niezadbane dlonie ubir tez jakis nie za bardzo:o prowadzicie po piwie:P no tyl z moich doswiadczen na razie;0

Gość oj autorze autorze..
po przeczytaniu tego co napisałeś, wyłonił mi się taki Twój obraz: w oczach "laski" w głowie śmieci :-(... przykre...:-(

Gość Ale ty pierdolisz
Nie masz prawa osądzać wszystkich jedną miarą! Zarówno z netu jak i poznane na żywo osoby mogą mieć zwichrowaną psychę. Wszystko zależy od charateru. Kiedyś znałam kolesia poznanego właśnie na realu i okazał się najgorszym chujem. Dlatego wolę zdecydowanie netowe znajomości od poznawania jeszcze gorszych kutafonów w realu.

Gość Afrodyta***
dla mnie wogule szukanie kogos na necie jest aktem desperacji:))

Gość a czego wy sie spodziewacie
do cholery w necie? nie rozumiem tych "madrosci" kazdy - czy ładny czy brzydki, czy gruby czy chudy - ma potrzebe pogadac z kims i poflirtowac "kaszalotowi" znacznie łatwiej to przyjdzie w necie niz w realu... tak samo chyba jak i wam... skoro sie z tymi "kaszalotami" na czatach spotykacie... Chyba i wam brakuje odwagi i pewnosci siebie zeby wyjsc i pokazac facjate i cielska w pełnym świetle dziennym, krytycznemu światu poza tym ta wiara w zdjęcia ;) ja chyba na waszym miejscu wolałabym dostać nieźle zrobione zdjęcia grubej panny - po którym i tak sie zorientujecie co i jak niż fotkę jej koleżanki albo jakiejś lasencji znalezionej w necie ;)

Gość do setunia
mozesz wejść na tlen?