Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczek swojej babci

Kilka uwag dla mezczyzn - DOSWIADCZENIA ZE ZNAJOMOSCI Z NETU

Polecane posty

Gość wnuczek swojej babci
lilka010 - wejdz sobie na wyliczanie BMI i zobaczymy czy wyjdzie Ci ze dziewczyna z tymi gabarytami ma chociaz normalna wage wcale nie jestem z tych co chca dziewczyne tylko do wydymania jak sama okreslilas. kobieta to kobieta, ma pociagac a nie odpychac a pozniej jest gadanie - BIKINI NA PLAZE NIE WLOZE BO ZLE SIE CZUJE, SPODNICZKI NIE WLOZE, SPODNI BIODROWEK NIE WLOZY BO NIE CHCE I NIE MA TAKICH ROZMIAROW wiec co sie dziwisz ze mezczyzni chca zadbanej dziewczyny ?

Gość teraz jestem
gruba... ale 3 lata temu bylam chuda moge zamiescic zdjecie sprzed 3 lat tylko po co? ps. czy to kurde jakas krucjata jest? czy wy nie widzicie w ludzie wiekszych wad i problemow niz waga?

Gość kobitka jakich mało
Coś w tym faktycznie jest. Ale tyczy się to Was, mężczyzn tak samo. Kiedy ja byłam singlem i starałam się kogoś poznać, doszłam do podobnych wniosków - w necie 90% facetów to jebaki leśne które biorą wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka, kiedy poprosi się ich o zdjęcie to nierzadko można dostać fotke jego wacka i wszystko jasne... część czatowiczów to lalusie którzy przed lustrem spędzają więcej czasu niż kobieta i którym się wydaje że są pępkami świata i stać ich na każdą panne! Dżizas! Chowając chwilowo skromność do kieszeni mogę powiedzieć, że jestem atrakcyjną dziewczyną, poukładaną, szczupła, z ogromnym poczuciem humoru i niestety na mój profil założony w necie odpowiadali prawie sami popaprańcy - także niestety normalnych, poukładanych facetów równie ciężko znaleźć :/ Postanowiłam kontynuować poszukiwania w realnym świecie, ale i tu niewiele się dzieje - najlepsi jak to się mówi są zajęci, zostali wszystkojebcy i jak ktoś z was wspomniał techno-matoły... Ci normalni chyba nie wychodzą z domu :( Często zaglądam do dyskotek (uwielbiam tańczyć) i tak omijając spoconych pijanych papudroków rozglądam się z nadzieją, że może któregoś dnia natrafię na jednego z tych wyjątkowych, odpowiednich mężczyzn, który przypadkowo tak zajrzy... No, to takie moje spostrzeżenia. Pozdrawiam samotnych, nadal szukających :)

Gość lilka010
a myslisz ze czemu sie tak krepuja? bo jak czytaja sobie na forach albo slysza ze sa " otyle.. grube.. i maja wieka dupe" to im sie odechciewa wszystkiego.. o sory zapomnialam o "kaszalocie" ;)

oj! jeśli \"wykształcony\" oznacza błędy ortograficzne to aż się boję pomyśleć jaka jest interpretacja pojęcia \"zadbany\" w wykonaniu autora tego topiku...

Gość większość tematów to prowokacj

Gość teraz jestem
prowokacja nie prowokacja jak zwykle znalazlo sie wiele osob bijacych brawo

Gość nie umieszczę zdjęcia
ani tu ani tam bo zbyt wielu ludzi mnie zna, a nie dlatego że jestem gruba. Bo nie jestem :P

Gość xcxz
"Zreszta sam musi byc pasztetm skoro SZUKAL przez net " ale bzdura :o

Gość nie umieszczę zdjęcia
sama skóra i kości:p

Gość lilka010
w 100% sie zgadzam z "kobitka jakich malo" mam taka sama sytuacje.. chlopaka nie mam bo nie mam czasu na nianczenie 24 letnich kolesi ( sama mam 18) i tez nie raz spotkalam sie z lesnymi jebakami wiec wiem o co Ci chodzi;)

Naprawdę dziwią mnie ludzi szukający przez internet MIŁOŚCI, męża, itp. Takie związki to chyba wyjątki i łatwiej poznać kogoś \"w realu\" niż przez internet. A stwierdzenia typu: \"ja jestem taka/-i fajna/-y, a wszędzie, szczególnie w neci są same popaprańce\" jest jakieś... takie... :D:D:d

Gość xcxz
mogl szukac i nie znalezc, bo mial pecha, nie bylo fajnych dziewczyn, ma za duze wymagania... :P a nie oznacza to, ze jest pasztetem :D

Gość brukselkaa
Ama_leta a gdzie go spotkałas?

Gość xcxz
jaka ciekawska :D tez chcesz poznac normalnego? :P

Gość brukselkaa
no ba:D ale moze byc tez "nienormalny",ale w stipniu do zaakceptowania ;-). tyle,ze ciezko mi idzie to szukanie.

Gość brukselkaa
fajnie:)

Gość lilka010
no i gratulacje;p ja mieszkam akurat w malej miejscowosci wiec nei ma tu duzo interesujacych facetow.. a jak juz to ich znam i sa moimi przyjaciolmi;p...ale mam nadzieje ze pojde na studia i spotkam jakis fajnych ludzi:)

Gość brukselkaa
usuwaja posty:/

Gość lilka010
a co sie stalo z "wnuczkiem swojej babci?" przestraszyles sie skarbie ze tyle kobiet oblega ten topik?

Gość aaa...
wnuczek--> nie zgodze sie z Toba ja np moglabym sie odwazyc na zalozenie wlasnego profilu ale zdjecia w zyciu bym nie dala gdyz byloby to dla mnie krepujace nie chcialabym zeby natknal sie na nie ktos ze znajomych po co? i teraz nie chcialabym by to wygladalo na przechwalanie sie ale mysle ze jestem atrakcyjna dziewczyna ani gruba ani bardzo szczupla , wyglada mlodziej niz metryka wskazuje czuje spojrzenia mezczyzn ale jestem niesmiala i potrzebuje kogos kto pomoze mi sie otworzyc poki co nie natrafilam na swoja polowke pomimo swoich 29 lat. Do czego daze.. a no do tego, iz napewno jest wiele takich dziewczyn ktore nie maja smialosci lub potrzeby pokazywac swoje zdjecia na necie pomimo ze sa atrakcyjne.

Gość litości ile można

Gość no coś podobnego
jestem dziewczyną i ZGADZAM się z autorem....sprawa, jednak ,ma się w obie strony....

Gość Mariette
Ciekawa teoria z tym zadbaniem. Dla mnie człowiek zadbany jest przede wszystkim schludny. Pachnący świeżością. Ma zadbane dłonie, czysty i dobrze dobrany strój, stosowne dodatki itd. Kwestia zadbania nie ma wiele wspólnego z wagą. To, czy wolimy szczupłych, bądź szczuplejszych jest zupełnie innym tematem. Jednak sposób myślenia i prezentowania swoich upodobań przez twórcę wątku nienajlepiej świadczy o samym autorze. Cieszę się, że takich ludzi nie znam.