ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Niczego nie świadoma, otworzyłam drzwi a ten mnie chap i za tyłek, nie zdążyłam krzyknąć jak tylko kurzyło się za nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyta Romana 0 Napisano Grudzień 19, 2007 zmien nika na byla smukla dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Grudzień 19, 2007 dziołcha co ty godosz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdradze Ci cos ... Napisano Grudzień 19, 2007 właśnie Cię rozdziewiczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Nie! dziewictwa bronię jak wilczyca swoje małe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 19, 2007 mleko...ale masz problemy...mi gg siadło...a Ty głowe zawracasz takimi pierdołami jalk doreczyciel:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej to smieszne nie jest Napisano Grudzień 19, 2007 kiedys w okresie letnim otworzylam drzwi,mlody listonosz nawet przystojny mowi list polecony,podpisalam patrze sie na niego a on wypala "moge zostac" no zesz kurwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 19, 2007 jesteś pewna, ze to był listonosz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fantazjujesz dziewico Napisano Grudzień 19, 2007 pocztę doręcza ci listonoszka - dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość listonoszowa Napisano Grudzień 19, 2007 A ja mam fajnego, nowego listonosza..istne ciasteczko!!! musze sie zakręcić koło Niego. Jak przyjdzie następnym razem, to zaprosze na kawę...a co!!! ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 19, 2007 pijawa nie kracz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allejaja je sem listonosz Napisano Grudzień 19, 2007 durne cipki, listonosz widzi lepsze laski niz wy, setki drzwi otwiera , wiec na wasze kiecki nie poleci, szkoda mu czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Grudzień 19, 2007 o!ja tez bronie mojego skarbu;) to co.. zakładamy klub dziewic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 19, 2007 kurwa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bocian co nosi... Napisano Grudzień 19, 2007 musicie się opierać....o szafę......:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach