Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianna26

MÓJ Mąż JEDZIE W STYCZNIU DO IRAKU

Polecane posty

Gość lilianna26

nie wiem czemu to pisze, ale coraz bardziej zaczynam sie dołować, może chce z kims pogadac... nie znam dokladnej daty, konkretnego dnia, wiem ze poleci w styczniu... nie za fajne uczucie wiedziec ze ok. 10 miesiecy bede sama...nie wiem jak dam rade, i nie uzalam sie nad sobą, po prostu chce sie wygadac pozdrawiam Was serdecznie L.

Gość lilianna26
dzieki za pocieszenie...nie ma co, strasznie fane to co napisales

Gość nasienie w jajach gromadzi się

Gość siostra swgo brata
Nie zazdroszczę i nie wyobrażam co czujesz. Mój młodszy brat po szkole oficerskiej najpierw wylądował w Iraku na pół roku a po roku przerwy obecnie siedzi w Libanie i ma przedłużony pobyt tam z 6 na 12 mcy. Chrzestny mojego synka. strasznie było mi smutno jak wyjeżdżał do Iraku, ale jak wrócił cały zdrowy i z odznaczeniem to pomyślałam że zawsze może tak będzie. I tego się trzymam, Tobie radzę też. Teraz nie jest tak źle, są telefony, internet i kontakt jest, gorzej gdyby tego nie było.

Gość lilianna26
to ostatnia zmiana, a maja zostac do konca pazdziernika wg tego co prezydent podpisal

Gość amant nie grzeszysz inteligenc

Lilianko nie sluchaj tego pojebanego pajaca!!!!!!!! nie martw sie!! wszystko sie ulozy!! koleznaki maz byl w iraku!tez strasznie sie bala!! ale wrocil caly i zdorwy!!1 pomysl o tym ze maja wycofac zolniezy wiec moze szybciej do ciebie wroci!!??? cali i zdorwy!! ):):)

Gość siostra swego brata
Amant,jak się nie masz jak wyżyc, posprzątaj dom na święta, tak wiesz, trzepanie dywanów i te sprawy.

Gość co sie marzesz
Co sie smucisz,przeciez to Ty razem z nim podjeliscie ta decyzje aby jecahł i kase zarobił.Po prostu zalezy Ci na kasie i tyle.

Gość Izunia__400
Niestety rozumiem Cię... pewien czas temu miałam podobny problem...

Gość lilianna26
byl na misji ??

Gość Izunia__400
tak... ale wszystko było/ jest ok :)

Gość lilianna26
jak to jest, ciagly stres? czy aby tym razem nic sie nie stalo? boje sie ze wroci zmieniony, inny... zupelnie inny czlowiek...wiem ze bedzie dobrze MUSI

Gość Izunia__400
Kochana napewno nie myśl że będzie źle... to Ci nie pomoże... Ja naprawde Cię rozumiem pamiętam co czułam tyle sie słyszy ze wesoło tam nie jest... ale wiedziałlam że będzie ok i tak jest :) nie martw się

Gość lilianna26
dzieki Izunia :)

Gość Izunia__400
Jeśli chcesz możemy czasem pogadac na gg - postram się jakoś Cię pocieszyc :)

Gość lilianna26
jasne ze chce:) tylko za bardzo nie chce podawac tu swojego gg :/

Gość znajdziesz se kochanka
pocieszy cię :)

Gość Izunia__400
no właśnie ja też ale dobra... :) 9761496 napisz prosze

Gość lilianna26
dziekuje :) zapisalam, ale odezwe sie jutro bo szefuncio mnie wzywa, a potem smigam do domku. Do jutra :)

Gość Izunia__400
do jutra:)

Gość odżywka do paznokci
Cóż by Ci tu powiedzieć??? Heh... Nie powiem, żebyś się nie martwiła bo to poprostu niemożliwe... Nie powiem, że te 10 miesięcy szybko minie, bo dla Ciebie będzie to pewnie cała wieczność. Powiem Ci tylko tyle - muisz być silna i wierzyć, że mąż powróci cały i zdrowy. Trzymaj się Lilka - dasz radę! Pamiętaj - wiara zawsze pomaga! 3mam kciuki, za Was:) pzdr

amant zaskoczyla mnie twoja zenująca pierwsza wypowiedz :|

Gość mój MĄŻ też jest w IRAKU
Poleciał w styczniu, jestesmy kilka miesięcy po slubie... i tez mozliwe ze bedzie tam 10 miesiecy... oby im sie nic nie stało... ktoś tu napisał , że to wyjazdy dla kasy, to ja śmieję się mu prosto w twarz!!! po pierwsze w armii nic nie robiąć, nie jeżdzżąc na misje, stajesz sie nikim i po każdym kontrakcie(3 lernim) mogą cie zwolnić za to!!! chcesz pracować dalej-jedziesz... mój Mąż musiał jechać...:( nie chcielismy tego... chcielismy starać się o dziecko.... po drugie to nie z naszych podatków płaci się tym żołnierzom!!! pieniądze dostają z Ameryki!!! przeraża mnie głupota niektórych osób wypowiadających sie na tym forum!!! lilianna26 damy radę!!!

Mojej kuzynki mąż teraz jedzie, ale do Kosowa na 6 miesięcy. Jego koledzy z jednostki byli w Iraku juz po kilka razy, on jakoś się uchował, ale teraz mają jechać wszyscy wyznaczeni bez gadania. Dobrze, ze to nie Irak, bo niestety jego jeden kolega nie wrócił :( Będzie dobrze dziewczyny, takie życie żony żołnierza, trzeba tęsknić, czekać i modlić się.

Gość Afgan
moje kochanie w afganie...

Gość waniliaPyszna
przesrane tam sie oddaja te biedne kobity za cole cukierka tym zolnierzom, zycie jest straszne:O