Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megiiiiii

mam dosc

Polecane posty

Gość megiiiiii

Mam dosc, zycie mi sie nie uklada, nie mam meza bo mnie rzucil, mam problemy z dzieckiem, mam kiepska prace, nie mam kasy. Nie jestem brzydka, nie jestem glupia ale zycie mnie nie rozpieszcza.Wszystko pod gorke. Chcialabym kogos sobie znalezc, ale nikt sie sensowny nie trafia. czekam na pensje bo nie mam kasy na swieta. Nie lubie swiat, zazdroszcze tym usmiechnietym rodzinkom, ladujacym do koszyka stos zakupów.

Gość w niebie będzie lepiej

Gość ten lub teges
a przyznaj się bez bicia ile od ojca dziecka alimentów ściągasz miesięcznie ?

Gość to ja sie wypowiem
zycie jest piekne, nie masz meza ktory pije i ciebie oraz twoje dziecko bije, jestes zdrowa kobieta mogaca urodzic dziecko, masz kogos bliskiego-dziecko, ktore jest jakie jest ale kochasz je za to ze w ogole jest, moglabys by calkiem sama, nie jestes ladna, jestes madra, i nie zazdrosc rodzinkom ktore maja stos zakupow ale za to mase klotni w sama wigilie

Gość to ja sie wypowiem
oczywiscie mialo byc *jestes ladna :) nie szukaj szczescia tam gdzie go nie ma, docen to co masz

Kocham te texty o zciaganiu alimentow :/ Sama sobie dziecka nie zrobiła chyba, nie? Odpowiedzialność (m.inn.finansowa spoczywa na obojgu rodzicach!) megiiiiii -> bedzie dobrze, zawsze po deszczu przychodzi słonce ;-) niestety nie zawsze od razu. Nadchodzi Nowy Rok, oby był jak najbardziej dla Ciebie pomyślny! Tego zycze Ci z całego serca

Gość paryżanka
Są takie chwile, gdy nikną kolory tęczy i widzimy tylko ciemność. Nic nam się nie układa, problemy nas przerastają, nie czujemy żadnej motywacji do życia. A jednak... Mija czas, miną też nasze problemy. Pojawią się nowe. I radości nowe.

Gość aga_taka jedna
jestes ZDROWA i dziecko tez wiec jest GIT :D

Gość GG5425301
nie ma tak zle, aby nie moglo byc gorzej.. a autorce wspolczuje chodziaz pewnie to nic nie da..

Gość Meggi 0
Juz kiedy byl taki topik Megg go zalozyla

Gość Gdansk38
Wiec pozostalo tylko cos lyknac? Zdrowko!