Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel21

Dziewczyny jestem w szoku no p oprostu jeszcze czegos takiego

Polecane posty

Gość Pawel21

Nie przezylem. Bedac ostatnio w arkadii(mnostwo osob)spacerowalem sobie,a wlasciwie chcialem znalezc jakis precent ok nie wazne. Przede mna szedl taki chlopak. Raczej ok wygladal w porzadku... nagle przechodzimy kolo pewnej kawiarni,wiadomo kto tam wysiaduje raczej ludzie bogaci i ogolnie majetni. no wiec przechodzi obok tej kawiarni i nagle sie zatrzymal. Mowie do siebie co jest kogos zobaczyl, no i faktycznie spojrzall na jakas kobiete ok 30-tki (no na biedna nie wygladala zapewniam) No i tak tak patrzy patrzy kobieta oblukala go z goy na dol. No itak po hamsku sie odwrocila. Gosciu normalnie nie wytrzymal wbiegl do tej kawiarni,tak jej gebe obil no normalnie wjazd taki jak u antyterorystow. Dostala trzy takie strzaly,ale takie Lufy,ze no po jednym strzale bylo po wszystkim chlopak doprawil dwoma i juz bylo po herbatce,zaczela krzycze tam pomoc pomoc.Ostatecznie przestal A na koniec powiedzial tyk...o naucz sie szacunku do ludzi . Co sie potem okazalo,ze to zona jego pracodawcy,ktory nie wyplacal mu pensji ,a ze akurat jego zona byla no to bylo wielkie Bum.

Gość zmrozona
taka bajka na dobranoc...

Gość Pawel27
a tak naprawde to ja byłem tam przebrany za kobiete i to ja plułem,,ham niewypłaca kasy

Gość Pawel21
Ladna prawda :)

Gość Pawel21
później ten facet udał się w moim kierunku i powiedział mi ,że zaraz mi ryj obije jak mu nie zrobię laski , zrobiłem bo boję sie bólu :classic_cool: