Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona37

Podejrzewam ze maz mnie zdradza z nasza au-pair!!

Polecane posty

Gość Zrozpaczona37

Witam, mam 37 lat od 12 lat jestem po slubie mamy 2 dzieci w wieku przedszkolnym .Od 2 miesiecy mamy au pair z Ukrainy dziewczyna dobrze mowi po polsku, ma 18 lat.Oboje z mezem pracujemy nie dawalam rady opiekowac sie maluchami sprzatac duzy dom ,gotowac i prasowac sterte koszul mezowi.Maz wpadl na pomysl zeby kogos wziac z zagranicy bo bardziej porzadne i robotne sa tam dziewczyny. Tak wiec zdecydowalismy sie na nia .Na poczatku wszystko bylo super dzieciaki ja lubia i zawsze posprzatala i ugotowala im cos.Jedyna rzecz to ,ze ubiera sie za bardzo wyzywajaca i atrakcyjnie jak na opiekunke ale to przemilczalam.Jest ladna i atrakcyjna blondynka to trzeba przyznac .Poczatkowo mialam z nia dobry kontakt .Problemy zaczely sie od momentu gdy zaczela tez sprzatac nasz dom(dostala za to wiecej pieniedzy ) czasami tez gotowala mi i mezowi obiady.Sytuacje jakie mi sie nie podobaly to np.myla okna z golym brzuchem i duzym dekoltem maz czytal gazete w sobote zostal w domu i jak wrocilam do domu zastalam go wpatrujacego sie w jej d...!myje podloge na kolanach zamiast mopem oczywiscie jak moj maz jest w poblizu. Kolejna rzecz ze ona jest bardzo mila az za mila dla niego .Moj maz ostatnio dziwnie sie zachowuje unika sexu a jak mowie o niej staje sie agresywny za to chwali jej obiadki jej sprzatanie i wyglad a na mnie wcale nie zwraca uwagi !.co mam robic czy oni moze maja romans??

Gość Zrozpaczona37
Może dobrze by było zaprosić ją do trójkąta, co sądzicie?

Gość wqrw
wyrzuc ta babe poki nie jest za pozno :o

mojego kolegi malzenstwo sie rozpadlo po trojkacie, ze dwie panie i jeden pan :)

Gość Zrozpaczona37
nie podszywaj sie pode mnie

Gość taki se gość
no bo ona dba o niego a ty nie nieważne z jakich przyczyn ale to jest fakt i chyba mu sie podoba pewnie nie będzie chciał jej zwolnić i zmienić na starszy model :D

Gość Zrozpaczona37
Może jestem zbyt mało atrakcyjna? Może powinnam czasem się uczesać, ogolić nogi. Jak myslicie?

Gość alsk
hmm ciezka sprawa moze ta dziewczyna poprostu go zauroczyla chociaz skoro mowisz ze unika seksu i reaguje podenerwowaniem gdy o niej wspominasz to juz jest powod do niepokoju!

Gość a dlaczego
pisze ze jest 8 odpowiedzi a widac tylko 3?

jejku brzmi powaznie! ja na Twoim miejscu pozbyla sie jej ! ale jak...dobrze,gotuje,sprzata,dzieci ja polubily.....ale zawsze mozna cos wymyslic :) i ja ci w tym pomoge.zacznij szukac innej babki (niech wysylaja zdjecia) wybierz najmniej atrakcyjna....a jesli maz zapyta po co Wam nowa to powiedz ze ta bedzie mniej brala kasy a zreszta obiecalas znajomej ze dasz prace tej pani (i tu wymysl historie,ze koniecznie musisz pomoc tej biednej kobiecie ktora potrzebuje pieniedzy ) Chyba nie chcesz uslyszec kiedys ze ta blondyna z duzym dekoldem zajmie Twoje miejsce ....

Gość Zrozpaczona37
naprawde nie masz co robic dziecko?? zaraz poprosze moderatora zeby zrobil z toba porzadek!!

Gość helooooołłł
dziob i został przy kochance czy od niej tez uciekl??

Gość przejebane masz kobieto
i po co bylo Ukrainke brac? i to ladna, gdzie mialas glowe... tzreba bylo zaplacic normalnie dochodzacej a nie skapic, teraz niestety bedzie juz z gorki raczej wywal na zbity pysk ladacznice ! niech pakuje torby i bez wiedzy meza wykop

Gość aniamn.
zwolnij ja a zatrudnij mezczyzne

Gość rozsądnicka
Wyrzuć ja z Twojego domu, to Twój dom. "Zabierze" Ci go jak nic.

Gość gfhf
no rzeczywiście dziwne to jego zachowanie...dziewucha pewnie leci na niego i to mu się podoba...lepiej uważaj...najlepiej to ją wywal i zatrudnij panią w średnim wieku

Gość jak to nie można ...666
to sie zaczna spotykac po za domem !!!!!!lepiej tej pokojowce pokazac miesjce i ma ubierac gacie do sprzatania bo wyleci!!!!!

Gość helooooołłł
najlepiej brzydkiego faceta bo wtedy i ją nie bedzie prowokowal a faceci nawet pasztetowi nie odpuszczą (bo taka okazja....)

Gość batalia baxis
pytasz sie co robic..zwolnij ja..a co masz robic!

Gość jak to nie można ...666
aha i to ma jej powiedziec twoj maz przy tobie ze ma zmienic ubior

Gość kakakah
Szczerze mówiąc, a czego ty oczekiwałaś, jak sprowadziłaś do domu super laskę z wielkimi dekoltami. Przecież to było takie przewidywalne. I jeszcze jedno: to w sumie po co było robić te dzieci skoro ma je wychowywać Ukrainka?

Gość Katharsis24
czemu nie pokazuja sie wszystkie odpowiedzi?zaczyna mnie to wkurwiac,, czy ci informatycy robia w ogole cos czy tylko popijaja kawke?

Gość Zrozpaczona37
mowilam mezowi ze chcialabym kogos innego bo czuje sie o nia zazdrosna a on mowi ze oszalalam ze ona jest dobra i ciezko bedzie nam znalezc szybko kogos na jej miejsce

Gość kakakah
Poza tym czy ty w ogóle wiesz, co znaczy au-pair?

Gość gfhf
a mąż zawsze był ci wierny? tzn.dotychczas?

Gość inez6
dokladnie...a Twoim bledem bylo zatrudnienie ladnej kobitki,ktora wszystko lepiej robi w chatce niz Ty,a raczej wszystko za Ciebie..niestety facet ma krotki wzrok i lubi wyroby wlasnoreczne