Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona37

Podejrzewam ze maz mnie zdradza z nasza au-pair!!

Polecane posty

Gość Zrozpaczona37
ja wiem ze ona sie mu podoba czesto porownuje mnie do niej np.kochanie zrob sobie tak wlosy jak ona lub patrz jak ona ladnie wyglada a nie ma duzo pieniedzy .czuje sie osaczona wstaje o 7 a ona juz wypacykowana bluzeczka spodniczka buzia wymalowana wlosy zrobione chyba o 6 musi wstawiac a potem maz mi mowi ze mam byc jak ona bez przesady nei mam 19lat i mi sie nei chce tak ciapkac z samego rana kosmetykami dbam o siebie ale nie maluje sie tak mocno jak ona (ona sie maluje jak doda cale czarne oczy rzesy jak firanki) ladnie to wyglada ale na party a nie na codzien

Gość Zrozpaczona37
mielismy kilka do wyboru ze zdjeciami i on zadecydowal...

Nie pytaj go tylko szukaj bez jego wiedzy kogos innego i to szybko. Wiadomo,ze bedzie przeciwny.Nie przyznawaj sie,ze jestes zazdrosna,w zadnym wypadku,facetom takich rzeczy sie nie mowi.

Jeszcze inna metoda,bardzo skuteczna,ale wymagajaca troche ;) Przy nim jestes dla niej super mila,chwal ja itp,gdy meza nie ma w poblizu zatruwasz jej zycie,tylko finezyjnie;)

\"Szczerze mówiąc, a czego ty oczekiwałaś, jak sprowadziłaś do domu super laskę z wielkimi dekoltami. Przecież to było takie przewidywalne. I jeszcze jedno: to w sumie po co było robić te dzieci skoro ma je wychowywać Ukrainka?\" czyli powinna zabraniac mu kontaktu z jakakolwiek ładną kobietą? :O cholera przeciez są malzenstwem, logiczne chyba ze skoro wczesniej nie dawal jej do tego powodow to mu ufala :O gdyby wczesniej zachowywal sie podobnie to z pewnoscią nie zatrudnila by jakiejs seksownej 20-latki :O a co do ostatniego zdania to szkoda sie w ogole wypowiadac :O jednym slowem, jesli kobieta ma miec dzieci to powinna zrezygnowac ze wszystkiego :O

Gość zwolnij ja i już

Gość inez6
zwolnij kobiete-2 w domu to za duzo,postaraj sie sama cos ugotowac,a dziecko zapisz do przedszkola...ech,wiem,ze te rosjanki sa sliczne,ale nie maja umiaru w malowaniu,no i sa pazerne na polakow(alez podnosza im ego)

a teraz cos do autorki, w sumie nie jestes pewna czy cos ich lączy, poza jego jakąś durną fascynacją (co rzecz jasna tez boli), alie moze warto mu stanowczo powiedzieć z\" nie podoba mi sie to jak na nią patrzysz, nie podoba mi sie to jak ona sie ubiera i jak zachowujecie się wzgledem siebie, jesli myslisz ze tego ze nie zauwazylam to się mylisz!!! \" moze wlasnie cos konkretnego poskutkuje, on narazie moze myslec albo ci wmawiac ze to tylko twoje domysly, ale jesli przedstawisz mu konkretne argumenty na ktore nie znajdzie odpowiedzi to sie facet zastanowi zycze sukceow ;)

Gość Zrozpaczona37
wiem ze ona zazdrosci mi domu meza i ze mamy kase i moge sobie kupci co chce ona pochodzi z malo zamoznej rodziny i z tego co mowila wszystkie jej kolezanki jada na aupair do polski lub niemiec i tam juz zostaja wychodza za maz ..

Gość kakakah
No sorry, to się nazywa świadome macierzyństwo? Laska nie ma czasu dla własnych dzieci, sprawdza do nich nianię zza wschodniej granicy, a dzieciaki może jeszcze obserwują przez szaparę w drzwiach jak tatuś ją obraca. Jak dla mnie laska ma kurzy móżdżek i zero wyobraźni. Ile to już było tych historii, filmów na ten temat i nawet procesów sądowych. Wpuszczać do domu obcą osobę to jest w ogóle pasja przygoda ryzyko, a sprawiać mężowy podręczne pieścidełko to już w ogóle. Znakomita część związków bierze się z tego, że ma się kogoś na wyciągnięcie ręki. W tym samym pokoju w pracy, w tej samej grupie na studiach i itd. Laska 24 h na dobę chodzi kręci tyłkiem, tudzież macha biustem i pewnie jeszcze wprost uwodzi, jak nie widzisz i na co ty liczysz jeszcze?

Gość taki se gość
ty chyba chcesz wpaść do domu na jakąś gorącą akcje :D

Gość inez6
albo jestes zrozpaczona,albo cierpiaca...kasa to nie wszystko,a malzonkowi nie ma co wierzyc....masz watpliwosci-zwolnij kobite,ja bym tak przynajmniej zrobila,bo jestem umiarkowana masochistka:P

Gość inez6
a swoja droga podziwiam Cie...nie znioslabym w chacie konkurencji

Gość aga_taka jedna
glupia baba ze pozwilila wybrac FACETOW "au pair" ja bym wziela najwiekszego kaszalota

\" mowilam mezowi ze chcialabym kogos innego bo czuje sie o nia zazdrosna a on mowi ze oszalalam ze ona jest dobra i ciezko bedzie nam znalezc szybko kogos na jej miejsce \".........................to w takim razie znajdz kokos, i jak juz mezowi udowodnisz ze nie bylo ciezko znalezc to zwolnijcie ta -mozesz powtorzyc to samo co wtedy,ze wolisz kogos innego

Gość Zrozpaczona37
Dzis przyjechala moja starsza siostra z synem 22 lata na swieta.Odrazu obiektem zainteresowania siostrzenca stala sie nasza aupair no ale wole to niz zeby narzucala sie mojemu mezowi:) chociaz moja siostra nie jest zadowolona bo uwaza ze ukrainki czy rosjanki chca do polski za kazda cene

Gość To ja au-pair

Twój mąż prosił mnie żebym zakładała takie krótkie majtki. Mówił że jak się na mnie napatrzyłam to potem z Tobą mu lepiej szło. A recepta było to by za sprzątanie zabrać się samemu... mi pozostawić opiekę nad dziećmi i zakupy 

Ps. Dzięki jemu pozostałam w Polsce i normalnie pracuję. Ani razu z mężem nie łączyło nas nic więcej. Poza tym to obleśny typ, nierób co tylko piwo po pracy żłopał zamiast początku w domu, śmierdziały mu nogi i włosy. Musiałabym nie mieć głowy żeby z takim mieć romans.