Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamannaa

Dostałam w twarz...

Polecane posty

Gość szanujaca się
Według mnie NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI aby facet uderzył kobietę..Szanuj się dziewczyno..chyba,że za kilka lat chcesz nakładać kolejne warstwy pudru na twarz i udawać,że znowu zawiniłaś..Poza tym od kiedy faceta trzeba zaprosić do tańca?? Btw dziewczynki..facet,który nie potrafi powiedzieć takiej prostej rzeczy jak np trochę mnie olewasz jest jakimś pierwotniakiem emocjonalnym.

Gość załamannaa

... od mojego chłopaka:-( A dostałam za to ze sie wkurzył ze nie zrobiłam czegos po jego mysli tzn. ze na dyskotece nie powiedziałam mu zeby ze mna sie pobawił tylko tanczyłam sobie sama obok niego. Przeciez jesli by chciał to sam by wstał i bawił sie ze mna tym bardziej ze cały czas sie do niego tuliłam, dawałam buziaki, ale nie uslyszał zaproszenia wiec sie wkurzył maxymalnie i ja za to dostalam w pysk i jeszcze wyzwskami:-( I co o tym sadzic??? Jestem załamana:-(

Gość w takim wypadku
biblia nakazuje nadstawić drugi policzek :)

Gość Dorint
Powiedz mu żeby spierd....

na dyskotece ?przeciez jest post zasada jest jedna uderzył raz zrobi to po raz kolejny,decyzja nalezy do ciebie,szczeólnie ze powod byl blahy

Gość fkaalalan
Co masz sądzić? Poczekaj jak następnym razem dostaniesz pięścią w nos, ewentulanie pod żebro albo butem w brzuch.

Gość niech spierdala dupek

Gość załamannaa
prosze o powazne wypowiedzi jestesmy razem dosc długo a on tak postapił, nie pierwszy raz mnie obraził, czasem mna poszarpał, ale pierwszy raz dostałam prosto w twarz:-( czy takie cos sie wybacza? tym bardziej ze dostałam za nic :-(

Gość lubię fiolet
no nie wierzę, to chyba prowokacja????

Gość boli mnie bardzo
nie wiesz co masz ztym zrobic? sama jestes niepowazna

Gość gggff
ja bym go zostawila

Gość uważaj może być
w przyszłości damskim bokserem!

Gość załamannaa
wiem powinnam odejsc, ale co z miloscia, zranił mnie bardzo, ale te 6 lat......ehh

Gość a ja już wiem
najpierw mu tez strzel a potem wystrzel z domu na zbity pysk !

Gość ta juz cio wiuerztmy
tylko pewnie nam wszystkiego nie mowisz. Pewnie sie przelizałaś z jakimś na parkiecie i dałaś 3 innym obmacać :O

Gość lubię fiolet
z czym....? z miłością? :)

Gość pierdolnij go tez
............ w jaja

Gość samanta12
trza go było skopać po jajach :o

Gość załamannaa
tak powierzyłam mu wszystko, oddałam całe swoje serce, a teraz cierpie:-(

Gość załamannaa
to zadna prowokacja, sama dziwie sie sobie ze zachowuje sie jak idiotka, ze jak ja moge pozwalac na takie traktowanie, mysle juz o sobie ze jestem nienormalna i zeby isc do psychologa, nie daje juz sobie rady:-(

Gość candywoman
bez względu na to ile byłabym z chłopakiem i jak bardzo bym kochała - odeszłabym na 100% odeszłabym od kogos kto mnie zdradził albo uderzył, chocby z wściekłości moze bym cierpiała, moze zapłakiwałabym się z tesknoty ale odeszlabym

Gość enero
jak mógł podnieść na ciebie ręke...jeżeli faktycznie to nie jest prowokacja,to nie rób z siebie ofiary losu,bo nastepnym razem dostaniesz nie liścia a z pięści...

dziewczyno, jak on Cię już teraz bije, to co będzie potem??? Uciekaj póki możesz, bo jak się pojawi dziecko to będziesz uwalona. Nie ma nic gorszego, niż byc uzależnioną od takiego chama Odejdz i już - popłaczasz w poduszkę miesiąć, dwa, pięć ... i Ci przejdzie. Trudno, czasem tak rzeba

Gość halkana
uciekaj póki możesz i nie daj sobie powiedzieć, żę to emocje, alkohol czy cokolwiek innego, zrobił to raz będzie to robił wiele razy. Nie wierz w wyrazy skruchy. Maja najlepsza koleżanka z miłością swego życia była cztery lata, gdy uderzył ją pierwszy raz. Przepraszanie, kwiaty po mniej więcej roku musiała nosić okulary przeciwsłoneczne (podbite oko), ponownie przebaczyła. Oświadczył się, pobrali się, niecały rok i po rozwodzie. Był tak zazdrosny o jeden uśmiech obcego faceta do niej na imprezie firmowej (w jego firmie), żę skatował ją. Tak to się kończy, a zaczęło się od "niewinnego" policzka. Uciekaj z tego związku.

Gość załamannaa
z nikim sie nie przelizałam na parkiecie ani nie dałam obmacywac, nie zycze sobie takich tekstow bo nie naleze do takiego typu panienek!!! To jest moj pierwszy chlopak, moja pierwsza milosci, oddałam mu całe swoje zycie, bez niego chyba umre, nie umiem sobie dac rady ze tak postapil a ty mi tu takie teksty beznadziejne piszesz, ech szkoda gadac do ciebie!

Gość geez...
wow! wykop faceta za drzwi i to dzis!!! jak smial podniesc na ciebie reke to nie ma dla takiego przyszlosci. niezaleznie od tego jak kogos sie wkurzy jeden czlowiek nie powinien bic drugiego a szczegolnie facet kobiete... gosc do kosza!!

Gość ja sie wypowiem
załamannaa Przykro mi, probuje sobie wyobrazic jak beznadziejnie sie z tym czujesz. Jednak ja to widze niestety tak ze Ty go kochasz, ale on Ciebie nie. Ja bym nie byla z kims kto mnie nie kocha, sama bym cierpiala ale przynajmniej nie skazywalabym sie na takie ponizanie.

wiesz wchodząc tu myslalam, ze jakos go mocno obrazilas, sprowoowalas ( chociaz to juz tez ostatecznosc, a wręcz rzecz niedozwolona) czasami dzialaja emocje, ale bez przesady...gdyby ci konkretnie cos mowil, a ty ostateczne odchodzila od niego i robila nie wiadomo co z wieloma innymi ...chociaz tez durny przyklad, bo nie ma wytlumaczenia, spoliczkowal cie bez powodu...bo taki mial humor, wybryk, zachciankę...:O więc pytanie podstawowe, jak dlugo jestescie z sobą ? czy zdarzalo sie to wczesniej? ile wy macie lat?

Gość załamannaa
jestesmy razem 6 lat, ja mam 23, on 25 lat. Nigdy nie sadziłam ze spotka mnie krzywda z jego strony, ale od pewnego roku zmienił sie i jest bez serca dla mnie czasem, a czasami widze jak mu bardzo zalezy. Zmieniło go troche towarzystwo głupich kolegow imprezowiczow:-(