Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka p**

mam wstydliwy problem

Polecane posty

Gość majka p**

od trzech tygodni mieszkam z facetem razem, wszystko jest ok tylko ta fizjologia, sikanie jeszcze tak ale zrobienie kupy w domu jest jak na razie niemozliwe, poprostu sie wstydze tak przed facetem nasmrodzic, nie moge sie przelamac, czy tez tak macie?

Gość to wszysto przyjdzie
przyjdzie z czasem:)

Gość g5hjj8
mam dokladnie to samo co Ty :O tylko poki co nie mieszkam jeszcze razem tylko ja przyjezdzam do niego na weekend, lub nocuje u niego

Gość to gdzie robisz kupę
:D

Gość chyba sobie jajce robisz
mieszkasz z facetem i wstydzisz sie takich rzeczy?! chyba na tyle sie nie znacie

ehhm? to ile wy sie znacie? ja nawet nie mieszkam z lubym, ale takie sprawy na mnie i na nim nie robia wrazenia...

Gość od 3 tygodni
od 3 tygodni nie robilas w ogole kupska?? no, no, to gratuluję. nie jedz miesa to gowno tak nie smrodzi wegetarianskie gwarantuje (o ile poza tym jesz tez mnej wiecej zdrowo)

Gość AlinA.
Daj spokój, bo się jeszcze nabawisz problemów zdrowotnych. Kup dobry odświeżasz powietrza, w łazience zainstaluj radyjko i relaksik ;)

Gość a od czego
mamy odswiezacze do powietrza?

kup sobie odswieczacz powietrza w spray i \'po\' uzywaj go, a na pewno nie bedzie niczego czuc ludzie to maja problemy

Gość dla mnie to tez problem
wiec nie martw sie - nie Ty jedna ;) Teraz po prostu panuje moda, by wszytskie oblesnosci robic razem :P Nie wszystkim to odpowiada ;)

Gość ja tak miałam na stancji
Jak studiowałam, wynajęliśmy domek. Dwie laski i trzech facetów. Oni się wszyscy znali a ja byłam "ta obca". Strasznie się wstydziłam załatwiać. Starałam się robic to na uczelni, ale raz, jak dostałam biegunki to poszłam do pobliskiego lasku;)

jakie obleśności??? naturalna czynność fizjologiczna. każde stworzenie, które ma układ pokarmowy i wydalniczy robi KUPE! i nie robisz jej przy nim, tylko w toalecie!!! a takie podejścei jak twoje jest niedojrzałe :o

Gość czynnosc fizjologiczna
ale dosc oblesna - ja widze roznice miedzy jedzeniem, a sraniem :P Pierwsze lubie robic w grupie (a juz mialam napisac ze w "kupi" :classic_cool: ), a drugie wole w odosobnieniu :P

Gość aleeeee problem
:) SKoro już oi tak razem mieszkacie, to przecież on chyba wie, że tez musisz postawić klocka:O Kup sobie odświeżacz do powietrza, najlepiej nie w sprayu tylko taki do kontaktu Air Wick. Nie wiem, jak to możliwe, ale on naprawdę neutralizuje wszystkie inne zapachy. I te przykre, i te ładne. Tzn. nieważne czy zwalisz kupę, czy użyjesz perfum, po chwili nic nie czuć. Powiedz mu że musisz skoczyć do kibla i tyle. Przecież to normalne:O A jak się bardzo wstydzisz, to wcześniej włącz telewizor, to zagłuszy trochę odgłosy i może będzie Ci lepiej. I jak można nie srać 3 tygodnie????😭

Gość aleeeee problem
Aha, a gówno kogoś, kto nie je mięsa też śmierdzi. To nie ma znaczenia. Wszystkie gówna śmierdzą. A im bardziej ktos ma rozwalona wątrobę, tym bardziej śmierdzi:P Ostatnio miałam przymusową dietę przez jakieś 3 miesiące i potem moja kupa była zupełnie bezwonna. Szok! Ale jak się nażarłam czosnku, to przeszło:P O, zaraz chyba pojdę się wysrać, bo czuję, ze poranna kawa zaczęła działać:classic_cool:

Gość naturalna i konieczna
to sie zgadzam... Ale lubie to robic w odosobnieniu, bez petajacych sie ludzi pod drzwiami (ktore w wielu miejscach bywaja w ogole niezamykane :O ) No jak stresa mam z tym zwiazanego, bto mi sie ta czynnosc fizjologiczna blokuje :P W szpitlu jak lezalam to nie konsumowalam nic, zeby nie musiec latac do kibla - tam tez niezamykane :O A do tego takie dlugie, ze reka do drzwi nie siegala :O

Gość aleeeee problem
Aha, a ruychanie nie jest obleśne?:O No ludzie, zastanówcie się?:O Wkładanie jakiegoś okropnego siura ze zwisającą skórą do pochwy, gdzie wszystko się klei i jest mnóstwo bakterii, albo nawet u niektórych grzybów, wirusów i innych syfów:O To jest dopiero obleśne! Więc jak stosujecie swoje zasady, żeby wszystko, co obleśne robić w pojedynkę, to może by tak konsekwentnie?:O

Gość majka p**
Odświeżacz nie pomaga, bo moje kupy tak okropnie śmierdzą że musi upłynąć poł godziny, zanim wywietrzeje. A mieszanina zapachu odświeżacza i smrodu kupy jest chyba jescze gorsza. Boję sie ze on mnie rzuci

Trochę poezji na trywialny temat: Sraj, dziewczyno sraj Bo tu jest twój kraj To ci jeszcze pozostało Że się możesz wysrać śmiało...

jestem dziewica wiec poki co jestem konsekwentna :P

hahaha dziewica, dobre sobie a zamieszkala z facet :P:P:P komedia... ja mieszkam z facetem ponad rok a razem ogolnie 3 lata jestesmy i co, dawno juz by mnie pochowali gdybym sie wstydzila tego czy owego :D

nie mieszkam z facetem :D

Gość Ciekawska Lola
Kupcie sobie maski gazowe. Albo zainstalujcie okap kuchenny nad sedesem :P

Gość agracja.
a mnie wkurza komunistyczne budownictwo-wiezowce czy bloki, wc blisko drzwi, jak ktos przyjdzie a jestem w lazience to WSZYYYSTKO slychac, bo sa w drzwiach te cholerne dziury na dole na gaz...:/

Gość wszechwiedzący.......
a jak koleś Ci zaproponuje żebyś nasrała mu na klate To co zrobisz??:P

Albo zmieńcie sedes. Na taki, w którym słodki ciężar od razu się topi. Spod wody nie capi, w locie nie zdąży specjalnie naszaleć.