Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbiiiii

poradzcie ok??

Polecane posty

Gość bbbbbbbbiiiii

31 grudnia konczy mi sie umowa chce odejsc do innej pracy ale pracodawca ma plany i chce przedluzyc umowe nie wiem jak i kiedy mu to powiedziec a teraz swieta na dodatek-dodam ze ok ale bede miala lepiej no i czy powinnam miec urlop?-umowa byla 3 miesieczna

Gość urlop ja mialam na
3 miesiecznej - 5 dni (ale to zalezy od tego jaki Ci przysluguje - powinnas dostac rozpiske wraz z umowa ;) ) A teraz po prostu jak Ci podsunie umowe to nie podpisuj i tyle ;)

Gość urlop ja mialam na
powiedz, ze za mala podwyzka :D (ja w ogole podwyzki nie dostalam :O Ale co zrobic :( Lepiej zeby te 800zl bylo niz zeby ich nie bylo ;) )

Gość bbbbbbbbiiiii
a moge coś zrobić aby omamic szefa i przedłużyć umowe ,bardzo mi zalezy bo ko kocham

jeżeli masz umowę na czas określony to w chwili gdy termin mija nie obowiązuje Cie żaden okres wypowiedzenia-po prostu z dniem wygaśnięcia umowy nie jesteś już pracownikiem. Więc mówić nie musisz-jednak jak wolisz odejść to zawsze lepiej odchodzić w sposób miły i powiadomić pracodawcę-nigdy nie wiadomo co Cie w przyszłości czeka :-) pozdrawiam :-)