Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Retro_Star

Pytanie do wszystkich pań.

Polecane posty

Gość z ciekawosci

Gość żadna sztuka
Dwa nieudane związki... hm.... i pewnie jest to wina byłych partnerek... autor w niczym nie zawinił.... Po co marnować życie kolejnej? Nie lepiej zająć się przyszłością obecnych dzieci?

Gość kleszcz na wargach
ale miłość tak szybko umiera? :p

Gość mocno kochac
powiadasz Star... mocno kochać, rozwiniesz myśl?

Jeśli spotka kobiete ,która go szczerze pokocha , to pokocha również jego dzieci i zaakceptuje sytuacje. Gorzej jeśli autor znów się pomyli....

Gość żadna sztuka
No właśnie co to znaczy mocno kochać? Żarliwie i krótko?

Gość a gdzie się podziały te
dziewczyny mówiące o tym że kązdy znajdzie drugą połówkę :classic_cool: jeden autor tematu ma 3 a brzydalom zostaje 0. Zawsze mieli rację

Gość ktoś tu chyba zbytnio
ingeruje w treść rozmów...

Gość żadna sztuka
Wiadać niektórzy są na tyle uniwersalni, że pasuje do nich kilka połówek, a może cząstek.

Intensywnie, trwale i do końca życia. Jej problem jest Twoim problemem, kiedy Ona się cieszy, Ty cieszysz się podwójnie, nie chcesz siedzieć po godzinach, uśmiechasz się bez powodu, pani z kwiaciarni zaczyna mówic Ci po imieniu, nagle okazuje się, że potrafisz prasować, zmywać, prać - czego do tej pory nie próbowałeś..

Gość kizia mizia...
wydaję mi się , że z drugą kobietą nawt nie było tej miłości tylko pożądanie. ale facet ma szanse, w końcu ma dobre kontakty z byłą żoną więc nie może być jakimś sk.... a ta druga Pani to pewnie była pomyłka, każdemu się może zdarzyć

Jak dla mnie w obu przypadkach niepokojace jest to ze \"milosc umarla\". I raczej balabym sie takiego typa jak ty. Wszystko jest dobrze dopoki nie zaczynaja sie problemy, rzeczywistosc, tzw normalnosc w zwiazku. Wtedy najlatwiej wziasc nogi za pas i uciekac tlumaczac sie ze \"milosc umarla\". Jak dla mnie jestes niedojrzaly i slyszac takie tlumaczenie nigdy nie zwiazalabym sie z typem takim jak ty.

Gość żadna sztuka
Autorze jesteś bardzo romantyczny, to pięknie. A jak jedno dziecko zachoruje, z drugim będą problemy wychowawcze, zaczną sie kłopoty finansowe, dojdzie frustracja z powodu napięcia w życiu zawodowym itp. co wtredy? Jesteś pewien że podołasz? Masz duży bagaż, zapewne zaraz pojawią sie głosy, że kobieta która tak myśli to materialistka bez uczuć, ale niestety nie jesteś dobrą partią dla pani, która też chciałaby mieć rodzinę. Kiedy ona musiałaby wyłączyć sie na troche z intensywnego życia zawodowego, żeby zająć sie dzieciątkiem, nie jest wcale takie pewne, czy Ty dałbyś radę utrzymać swoją nową rodzinę.

Gość zdefiniuj Star
poproszę :)

Gość czy stwierdzenie
że dziecko bedzie wychowywał być może tata, znaczy, że to ty bedziesz samotnie wychowywał to dziecko? czy mąż twojej kochanki wspólnie z nią?

Dla osoby, która kocha z całego serca takie problemy, to żadne problemy... Nie można zastanawiać się czy stać Cię na tyle dzieci. Kiedy już są, trzeba postępować tak, aby je godnie utrzymać. Można to zrobić na wiele sposobów. Jeśli się oczywiście chce...

Gość żadna sztuka
Ale Ty autorze chcesz sie z kimś związać, więc liczysz na powiększenie rodziny. Chyba że szukasz pani, która nie chce dzieci.

Jeżeli znajdę i pokocham kobietę, która ma dzieci i więcej ich nie chce. Będę szczęśliwy. Jeżeli znajdę i pokocham kobietę, ktora nie ma dzieci i chciałaby mieć je ze mną - również będę szczęsliwy. Nie patrzę na dzieci, jak na problem.

Gość sprawdzam tylko

Gość lidia1965
"Chcieć to móc"Wszystko zależy od Ciebie. Ale wydajesz się dosyc wartosciowym człowiekiem więc moze Ci sie uda stworzyć szczęsliwy zwiazek, może gdzieś ktoś czeka naCiebie. Powodzenia

jak to mawiają \"miej dzieci i patrzaj w dzieci\" :P a co do autora - z tą miłością, która zwycięży wszystko to fajnie sie pisze takie słowa, a na dodatek połowa dziewczynek z tego forum ma juz po ich przeczytaniu mokro w majtkach, ale jak widać Twoje miłości do tej pory nie przezwyciężyły niczego... a wiesz dlaczego? bo Twoja teoria ma sie do rzeczywistosci nijak... jestes naiwniakiem, dajesz sie ponieść chwilowym emocjom, stąd tyle narobionych dzieci z babami, ktore Cie juz olały... albo Ty je - nie ma znaczenia

\"\"Chcieć to móc\"Wszystko zależy od Ciebie.\" do tej pory, ten banalny i oklepany frazes sprawdził sie w przypadku autora tylko co do \"możności\" w płodzeniu dzieci :D

Gość a moje wpisy wchodzą
:D

Gość lidia1965
To jest moje zdanie i spadaj z wulgaryzmami.

Może i tak, ale niczego nie żałuję. Dzieci mam wspaniałe, a jak trafię na równie \"naiwną\" jak ja, to przynajmnie Giertych będzie zadowolony. Widzę Komiczne, że bardziej się przejąłeś/aś moim problemem niż ja sam.. I jakoś nie widzę tych dziewczynek z mokrymi majtkami..

Gość kleszcz na wargach
ale zalecałabym seks z zabezpieczeniem już. może dosyć tych owoców mocnej ale szybko zdychającej miłości?

\"To jest moje zdanie\" owszem, ale to bardzo głupie zdanie, wiec nie afiszowałbyum sie z nim zanadto :P:P a co do Twojego problemu, to szczerze mówiąc wisi mi on, ale siedze na strasznie nudnym walnym zgromadzeniu akcjonariuszy, kłócą sie o coś a mnie sie tego słuchać nie chce, dlatego pisze sobie na forum :D panienki z kiślem w majtach jeszcze nie trafiły na Twojego posta... ale jesli chcesz je sam przyzwać, to zakładaj posta o tytule np \"czy dlatego że wierze w miłość mam być odtrącony\" i tam napisz troche tych swoich bzdetów - że kochasz dzieci, że wierzysz w sex tylko z kobietą, którą kochasz, że pragniesz szczęścia z jedną jedyną itp... Pół forum Twoje :P