Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z krakowa

komu uczelnia nie wyrabia legitymacji elektronicznych?

Polecane posty

Gość studentka z krakowa

Gość gerda_
UMCS "starym studentom" wydziału prawa i administracji.

Na stronie mojej uczelni jest napisane: \"legitymacje papierowe, które zgodnie z obowiązującymi przepisami są ważne. Wymianie podlegały wyłącznie legitymacje studentów piątego i siódmego semestru.\" Tak powino być?

Gość musisz przyjac zasade
Nasze laseczki nie posiadaja ogonka i przez to nie tylko nie szczaja na siedzaco, ale i nie brudza poscieli oraz scian podczas orgazmu. Nie musza uciskac czlonka przed wytryskiem, nie musza mierzyc go linijka i co najwazniejsze - maja kompletnie w dupie wszelkie problemy z prostata i bialymi kropkami, ktore pojawiaja sie u facetow, wkladajacych przyrodzenie w nieumyte dziury. Taki stan rzeczy ma takze swoje minusy. Brak czlonka uniemozliwia im posiadanie kompleksu 'malucha', nie sa takze w stanie podrapac sie po jajkach, kiedy nie maja co zrobic z prawa reka. Brak czlonka powoduje, ze maja ubozsze slownictwo. Kto widzial kobiete mowiaca do swojej kolezanki "ty kutasie!"? Nikt? No wlasnie! To jest przejebane i dlatego laski wyzywaja sie mniej wyszukanymi okresleniami, takimi jak "ty kurwo/ pizdo/ szmato/ Beger/ Blochowiak/itd... No ale dosc o czlonkach. Generalnie to musisz przyjac zasade, ze wszystkie kobiety udaja orgazmy. Tak bedzie ci zdecydowanie latwiej pogodzic sie z wlasna nieudolnoscia i przykrymi tekstami w rodzaju: ty nigdy nie wiedziales, jak zrobic mi dobrze.Nawet jesli twoja kobieta zapiera sie, ze nigdy nie udawala orgazmu, a juz na pewno nie przy tobie, to mozesz miec 90% pewnosci, ze albo cie oszukuje, albo wszystko dopiero przed toba.

Gość dzik jest dziki
mi wymienili na książeczkę tam tylko było zmienione ,że do 26 roku życia te zniżki , na pewno za pół roku będą wymieniać na elektroniczne a ja drugi raz zapłacę :o

U mnie wymieniali wszystkim jak leci, chyba z pominięciem pierwszego roku,ale pewnosci nie mam. Ja jestem na 5semestrze i musiałam wymienić.

Gość studentka z krakowa
a jak sytułacja sie ma w PKP??

Gość studentka z krakowa
up up

Moim kolezankom konduktorzy wpieraja ze papierowe legitki sa niewazne, ale to nieprawda. Chodzilo o te ktore maja zapis ze znizka na PKP 50 %, czyli to sa te stare papierowe. Tu na stronie sa wzory legitymacji ktore sa juz NIEWAZNE http://www.pr.pkp.pl/aktualnosci,s,0,150.html

ja jestem na 5 roku i powiedzieli nam ze i tak by nie wymienili bo im sie nie oplaca :P