Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia 77

czy plamienie intamplacyjne moze byc podobne do okresu??

Polecane posty

Gość amelia 77

owulacje mialalm 10dc, wczoraj byl 21dc i dostalam plamienia, boli mnie brzuch, ale dzisiaj wydaje mi sie ze to okres, łudzilam sie jeszcze ze to moze byc moment zagniezdzenia sie zarodka. cykle mam 26 dniowe, czy ktoras z was miala podobnie a sie okazalo ze to bylo plamienie intamplacyjne???? bardzo chce miec dzidziusia, duzo przeszlam w tym opracje , leczenie lekami, potem mąż ( duzo leukocytow)

Ja mialam plamienie implantacyjne równo 7 dni po zapłodnieniu : pierwszy dzień ból jak na@ żywoczerwona krew ale jednorazowo mala ilość , potem przez 3 dni bardzo niewielkie tylko brązowe plamienie - nie mogłam tego pomylić z @ bo nie nasilalo się , wręcz zanikało .

u mnie plamienie w momencie zagnieżdzania zarodka to była jedna niewielka plamka krwi więc chyba za bardzo Ci nie pomogę. Zyczę powodzenia jeżeli czekasz na dzidzisia:)

Gość amelia 77
hmm tez mi to wyglada jednak na okres:( szkoda, tak bardzo bym chciala byc w ciazy, wiekszosc moich kolezanek jest wlasnie w ciazy a wcale nie planowaly, i mówią mi ze mam szczescie ze nie mam brzucha, bo one mają sa grube..., a ja im odpowiadam ze nie mam szczescia tylko pecha.

Trochę głupie pocieszenie dla kogoś kto stara się o maleństwo. W ciąży nie trzeba być grubym, gdy zachowa się zdrowy rozsądek (w większości przypadków), a brzuszek ciężarnej to powód do dumy.