Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważne pytanie

czy ktoś kupował sofę w ikei???

Polecane posty

Gość ważne pytanie

witam, czy ktoś kupował sofę w ikei? jeśli tak, to czy złożenie jej jest skomplikowane? kiedyś kupiliśmy łóżko piętrowe a dostaliśmy stos desek które trzeba było poskręcać, a jak jest z sofą???

Gość nie kupuj tam sofy...
Ikea ma beznadziejne meble,jezeli chodzi o gatunek.I to skrecanie,porazka

Gość ja pitole kosmos
po czym wnosisz, że Ikea to sklep dla gejów? kupuję w ikei więc jestem gejem? p.s. jestem kobietą

Gość sofy z ikei
są marnej jakości, szybko sie rozpadają

Gość dobre sobie
Ja kupiłam sofę. Dośćskomplikowane to skręcanie (wbrew temu, co ktoś tu napisał). Może nie tyle skręcanie, co składanie. Ja mam sofę Beddinge, czy jakoś tak. Ale są takie, które kupujesz w całości, ale one są beznadziejne i sierozwalają. Na studiach taką miałam. Rozumiem, że te osoby, które krytykują Ikeę same ludwiki filipy i inne biedermeiery mają?

Gość meble z ikei to pomyłka
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość ważne pytanie
cieniasie, sofę trzeba złożyć a nie poskręcać, naucz się czytać. ponawiam pytanie do normalnych ludzi.

też mam beddinge- koło godziny skręcania-śpimy na niej 3 miesiąc- i jak na razie jest ok- moi liczni znajomi ją testują znacznie dłużej i są nadal zadowoleni! ikea jest tania, a krytykanci zapewne mają w swych rezydencjach same sofy od klera:P a i jeszcze jedno- miałam sofę rozsuwaną, lulea- także z ikei. kupiona w 2000 roku- eksploatowana niemożliwie- i nadal komuś służy! więc jak dla mnie jest ok!

Gość za pierwszym razem
strzala sie wbila i zabila ja :classic_cool:

Gość Meble w IKEA
sa fajne to prawda, skręcanie mebli nie ma problemu instrukcja jest ok nawet dla dziecka. Jeżeli chodzi o sofę to otrzymujesz bez skręcania, :) problem widzę inny, że material obiciowy jest kiepski gatunkowo, granatowa np. po 1,5 roku traci kolor :( Poza tym o to co pytasz to możesz zapytać u źródła

Gość ważne pytanie
Dzięki... na stronie napisano "produkt wymaga złożenia" :D moj mąż właśnie jest w sklepie i jest JEDEN OBSŁUGUJĄCY na dole w magazynie. To ma byc mebel raczej przejściowy niż docelowy...

Gość sofy nie potrzeba
skręcac, przywożą bezpłatnie do domu. Mam dwie i jestem bardzo zadowolona, jedynie co to material obiciowy jest bardzo cienki i przez to mniej trwały, ale 4-5 lat spokojnie wytrzymuje. Ja sofy nie przykrywam żadnymi narzutami :-D

ja mam ta rozkladana sofe-lozko.... calkiem fajna jest , ze skadaniem bylo interesujaco, bo wszyscy byli na gazie... ale prawda jest taka, ze jak cos pozadnie skrecisz to bedzie sluzyc lata ... inaczej szybko sie rozpadnie

my niestety mamy... wymagała skręcenia (sofa ikea PS) czasem wymaga dokręcenia, bo kółka się obluzowywują, złożenie jej było proste, aczkolwiek zajęło parę chwil, a teraz dlaczego napisałam \"niestety\" sofa ta ma dno z listewek drewnianych... kolejna pękła! mąż uzupełnia materiałem zastępczym :p jakieś metalowe listwy ;) przez to, staje się cięższa od oryginału, co do narzuty/obicia nie mam uwag! ściąga się bez trudu, wrzuca do pralki, gotuje! i nawet przy moich małych dzieciach dalej prezentuje się całkiem nienajgorzej ;) choć rzeczywiście troszkę koloru straciła (granatowa) a mamy ją 3-4 lata :) następną kanapę kupimy gdzie indziej ;)

Gość Weraneczka
Tak, kupowałam - trochę żałuję bo znajomi kupili fajną sofę skórzaną sporo taniej w meblowyoutlet.com ... mam nadzieję, że przynajmniej moja posłuży dobrych kilka lat ;)

Gość mareszika
Ikea jest ok, przynajmniej dobre cenowo, skręcić samemu można jest instrukcja, ale kluczy to ja nie dostałam. Co do drogich mebli (dla mnie zbyt drogich sof, takiego klasyku nie dostaniecie w Ikei). Podoba Wam się styl? http://patt.pl/pl/klasyczne-sofy Ale ile to kosztuje, nie pytajcie - tyle co samochód.

Gość ja kupiłem i w środku było nas
nasrane