Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje zaraz na bank

koniec pracy dyplomowej- same problemy

Polecane posty

kurwica mnie strzeli zaraz. przegladalam ja z 10 razy i wydawalo sie ,ze jest ok. teraz, jak juz zapisalam jako pdf,zeby oddac do drukarni to rzucaja mi sie w oczy jakies pierdoly, typu kropka,albo jej brak, albo powtorzony wyraz. jak cos wykasuje to zmienia mi sie cala struktura pracy i koncowki zdania przechodza na nastepna strone. albo na pierwszej tytulowej stronie jedna wielka literowka. Slepa jestem chyba,ze takie rzeczy przeoczylam. znajoma mi czytala tez niby i tez nie zauwazyla? moze tak samo czytala jak ja.

Wiesz co tez tak mialam w koncu machnelam reka i wydrukowalam.... po kilku latach jak spokojnie przejrzalam prace to znalazlam jeszcze kilka malych bledow ale tego sie chyba nie da ominac. Nie martw sie

juz nie mam sily. szczerze mowiac to juz nie chce jej widziec na oczy, tylko oddac i czekac na obrone, jezeli wogole ja zdam ta prace, bo poziom jej ma wiele do zyczenia.

Gość wyluzuj przed
swietami :) zdasz na pewno \") a jaki temat?

srodki prewencji przeciw narkomani w zapobieganiu uzaleznien u dzieci i mlodziezy- walka o zdrowe spoleczenstwo. praca nie jest w jez. polskim i tym bardziej bylo mi trudno utrzymac dobry pozio´m pracy. najgorsze to,ze oni maja w dupie czy jestes obcojkrajowcem czy nie, oni oczekuja dobrze napisanej pracy naukowej. a jak teraz na to patrze to wyglada ona jak praca domowa na 100 stron, a nie jak praca naukowa. wrrrrrrrr

spoko tez islalm licencjat po ang i teraz pisze mgr tez po ang i uwierz, oni sie az tak nie przejmuja, owszem ma byc gramatycznie itp, ale nie musisz byc pisarzem ;) nie martw sie :)

Gość jednak ciezki temat
ale jak ja pisałam moje prace to też mi sie nie podobaly a potem dostawałam piątki od promotorów :) 3 maj sie dzielnie :)

Gość dfd
a po co do drukarni? Drukarki nie masz?