Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze kokardki

JAKI MAKARON DO GRZYBOWEJ WIGILIJNEJ

Polecane posty

Gość moze kokardki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze muszelki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze świderki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość może literki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze niteczki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze choineczki i gwiazdeczki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość może literki
gwiazdeczki :) super pomysł

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze choineczki i gwiazdeczki
prawda?;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze kokardki
łazanki czemu nie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
U mnie zawsze był domowy makaron-nitki ale nie za cieńkie. Ale choinkjowy makaron to super pomysł :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja bym polecala bez makaronu, bo na wigilie i tak sie je \'makaron\' w formie pierogow roznej masci ;) ja robilam bez makaronu i byla pyszna, delikatna, z odrobina slodkiej smietany. a tak poza tym, to makaron moze byc chyba obojetnie jaki, chociaz w oryginalnych przepisach sa lazanki. ostatecznie to tylko kwestia ksztaltu...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Debiutantka patelenka
Opiszcie detalicznie jak robicie grzybowa i groch z kapucha , plisss :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zupa grzybowa Składniki • Garść grzybow suszonych{najlepiej borowikow} • włoszczyzna,2 cebule • pojemnik śmietany do zupy • sól pieprz do smaku • odrobinę soku z cytryny • łazanki kupne lub zrobione w domu Etapy przygotowania 1. Grzyby namoczyć{na noc}Potem grzyby gotować w 2 litrach wody z cebulą i pieprzem prawie do miękkości.Dodać włoszczyznę i gotować przez pół godziny.Przecedzić zupę przez sito,posolić.Można zaostrzyć smak sokiem z cytryny.Z kilkoma łyżkami zupy wymieszać ze śmietaną,a następnie dodać do zupy,energicznie mieszając wlać do zupy.Kapelusze grzybów podać osobno pokrojone w paski. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
swietny przepis na taka zupe grzybowa jest na Bon Apetit w \'zupach\' (przepis autorki strony).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Babcia Drypcia
Wykonam zamiast bardzczu i uszek :P DZIEKI :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tylko i wylacznie
tagliatelle - to mi sie zawsze kojarzy z grzybowa :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×