Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T A K C Z Y N I E

T A K C Z Y N I E?

Polecane posty

Gość T A K C Z Y N I E

kocham pewną osobę i już nie mogę wytrzymać.. chcę mu powiedzieć co czuję, mimo, że ma dziewczynę... czy to dobry pomysł? mam z tym kolegą bardzo dobry kontakt..

Dobre, dwa w jednym ! :D Dobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :DDobre, dwa w jednym ! :D