Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

jak szybko upiekszyc cere i cialo przed swietami?

Polecane posty

taka zabiegana bylam ostatnio ze wygladam nmieciekawie,cera tlusta,w paru miejscach sie luszczy,nos caly w czarnych kropkach,skora na ciele sucha i szorstka....akurat mam ten wekend wolny i chce zadbac o wyglad,zeby na swieta bylo ok,co polecacie?jakie zabiegi?zaczne od dzisiaj :)

piling moze, maseczki na twarz, na wlosy,moze solarium dobry balsam do ciala polecam ziaja maslo kakaowe do skory suchej

a maseczke oczyszczajaca czy nawilzajaca bo sama nie wiem,nibt te wagry na nosie,skora sie swieci a zarazem jest az taka skorupka jakby sie luszczyla

moze oczyszczajaca..ale takie zwykle tez nawilzaja musisz dobrze wybrac.albvo potem wklepac kremik do twarzy ale nie tlusty tylko nawilzajacy bo spaprasz sprawe, oczyszczajaca to moze z glinki albo np z garniera rozgrzewajaca jest fajna

Gość mnie pomogła herbatka z bratka
bratka polnego, kupuisz w aptece, ok 4 zł pijesz 3 razy dziennie, mnie już po dwóch opakowaniach przestały wychodzic pryszcze a miałam straszną cerę zwłąszcza przed okresem, żadne żele, peelingi i toniki nie pomagały a nawet było po nich gorzej teraz nic mi nie wychodzi i nie musze robic ani peelingów ani maseczek oczyszczających