Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyłam się

Powiedzcie co tym sądzicie.

Polecane posty

Gość wkurzyłam się

Mówię do mojego chłopaka, który przyszedł z pracy a on najpierw ze mną rozmawia a potem odwrócił się poszedł do przedpokoju (ja cały czas gadam do niego, ale nie wiedzę, że mnie olał, bo myję w tym czasie lodówkę). Gadam tak, gadam i słyszę nagle, że on oddzwania do kumpla z pytaniem czy to on przed chwilą dzwonił. Wkurzyłam się, że nawet nie powiedział, że nie zamierza mnie słuchać tylko po prostu olał mnie totalnie. Pokłóciliśmy się o to a on twierdzi, że wszystko jest ok i nic złego nie zrobił. ja jestem zdania, że to brak szacunku i zwykłe chamstwo. Co o tym sądzicie? Przesadzam?

Gość myslę że olal cie cepłym
moczem... :o a wnioski wyciągnij sama...

Gość kuba guzik
ej podpal gooo :P :P

Gość wkurzyłam się
bełkot, bo pisałam w nerwach. już tłumaczę na polski. mój chłopak przyszedł z pracy. przywitałam się i zaczęłam mu zdawać relację z tego co robiłam dzisiaj. nie przyglądałam się jego reakcji na to co mówiłam, bo myłam lodówkę. nagle słyszę, że on rozmawia przez telefon niezwracając w ogóle uwagi na to, że do niego mówię. wkurzyłam się uznawszy, że okazał mi brak szacunku tym zachowaniem i pokłóciliśmy się. pytam czy nie przesadziłam i czy aby nie wyolbrzymiam problemu.

Gość wkurzyłam się
czyli co? podpalić go jednak?

Ty głupia kobieto ;), to nie rozumiesz, że jak facet wraca z pracy należy mu się flaszka piwa, obiad i seks [kolejność dowolna], a nie jakieś zzrzędzenie od proga ? :D

Gość wkurzyłam się
no przecież byłam odwrócona zadkiem. pisałam już, że myłam lodówkę.:P dalej ze sobą nie gadamy.:(

Gość jato jato jato ja
nie wyolbrzymiasz

No wybacz, ale odwrócona tyłkiem, myjąca lodówkę kobieta, jest jednak mało atrakcyjna, wziąwszy pod uwagę brak kontaktu wzrokowego tudzież wymienionych przeze mnie wcześniej \"rarytasów\", za którymi, każdy normalny facet przepada. Cóź Ci doradzić ? Podaj mu to czego wcześniej nie byłaś w stanie, a dopiero w następnej kolejności powiedz, czego sama pragniesz ;)

Gość wkurzyłam się
dzięki za odpowiedzi. te nie na temat i te żartobliwe też. niestety, humor mi jakoś nie dopisuje.