Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolik

przyjazń męsko-damska

Polecane posty

Gość nie wierzę w to
miałam kumpelki które niby sie \"przyjażniły\" a tak na prawde trzymały sobie tych \"przyjaciół\" na wszelki wypadek, gdyby w życiu im nie wyszło żeby zawsze mieć \"koło zapasowe\". Gdy taki przyjaciel zaczynał sie interesować jakąs dziewczyną to wpadały w furie, za wszelką cene chciały ich skłócić, oczerniały ta dziewczyne i twierdziły \"ona nie jest dla ciebie dobra, zasługujesz na kogoś lepszego\".

Gość wiolik

wierzysz w przyjazń między kobietą a mężczyzną?

Gość Petit Girl
jej..taki temt dzis juz byl zakladany dwa razy. zanim zalozysz topik skorzystaj z opcji "SZUKAJ"

Gość nie ma takiej przyjaźni

Gość wiolik
ups,ale plama...dzięki za zwrócenie uwagi

Gość Petit Girl
SPOX

Gość wiolik
dzięki Petit Girl

Gość wiolik
pare lat temu poznałam faceta z którym mogę pogadać o wszystkim-dosłownie i nie krępuje się .Mam męża a on ma żonę,a nas łączy tylko przyjazń.Ostatnio ma problemy rodzinne i do kogo przyszedł się pozalić?-do mnie!Kiedyś przeprowadziliśmy poważną rozmowę i doszliśmy do wniosku że gdybyśmy pozwolili by do czegoś między nami doszło,nie potrafilibyśmy już być przyjaciółmi.

Gość Petit Girl
Wiolik. Ja jestem w takiej sytuacji, ze przyjaźnie sie z mezczyzną i zakochalam sie w Nim. On nic o tym nie wie a ja zastanawiam się czy Go "oświecić". Choc z drugiej strony, nie wiem czy mam prawo niszczyć Przyjaźń tylko dlatego, że Go kocham ( tu biore pod uwage przypadek, że jest to miłość nieodwzajemniona) .

Gość wiolik
dodam że najlepszej przyjaciólce nie potrafiłabym powiedziec tego o czym rozmawiam z nim.

Gość wiolik
jeśli jesteś pewna ze to miłość nieodwzajemniona,to nie niszcz przyjazni.Chociaż do końca nie wiesz co mu leży na sercu i może byś miała niespodziankę

Gość sandra 11111
dokladnie tak, przyjazn damsko- meska , konczy sie w lozku, potem tych dwoje staje sie kochankami lub obcymi ludzmi:)))

Gość Petit Girl
Wiolik, nie jestem pewna co do tego czy to milość nieodwzaejmniona ( ale załozylam taki przypadek, ze tak wlasnie moze byc i wtedy z pewnoscia nie mam prawa niszczyć Przyjaźni). Czekam na przebieg wydarzeń, bo mam wrażenie, ze On tez daje mi jakies znaki - choc moze to tylko moje wyobrażenia?? Hmmm Poczekam jeszcze, aby się upewnić...

Gość EEEEEEEEEEEE
Nie istnieje przyjaźń damsko męska . Zawsze któraś ze stron chce czegoś więcej :P

Gość Petit Girl
Ja jestem zdania ze jednak istnieje. Jestem najlepszym przykładem...oczywiscie nie mowa o Moim Przyjacielu o ktorym pisałam powyzej ale o innym. Znamy się od piaskownicy, wspolne przedszkole, szkola podstawowa, liceum. Mieszkalismy w jednej klatce. Przyjaźnilismy się. Byly podteksty ale to tylko w zaratch, rozumialam sie z Nim bez słow i bylo pięknie. I tak przyjaźnimy się już 25 lat, no 22 ( biorac pod uwagę fakt, że w wieku 3 lat jeszcze sie nie kontaktowaliśmy) :P

Gość wiolik
tak się zastanawiam-czy gdybym się przespała z przyjacielem,mogłabym mu spojrzeć potem w twarz.

Gość wiolik
kiedyś podkochiwałam się w kumplu i cierpiałam gdy jeżdziłam z nim do panny która mu się podobała.Myślałam,że mi serce pęknie,a on o niczym nie wiedział i nie dowiedział się do dziś.Mamy nadal stały kontakt i gdy się spotkamy na jakiejś imprezie,śmieję się sama do siebie na wspomnienie.