Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niby kokietka

motorola K1 czy SE 800i ??? co radzicie

Polecane posty

Hej który telefon jest bardziej niezawodny ? Motorola K1 czy SE 800i ??? Może macie któryś z nich i się podzielicie opinią ?

mam k800i i ogólnie go sobie chwalę choć plastik jest dość tandetny

to już nie to co w k700/k750 bo tutaj troszkę pomyśleli i trudniej by się kurz dostał do dżoja od spodu (nakładka na dżoj połączona z klawiszami wokół) jak dla mnie k800 to klasa wyżej od k1 aaa no i k800 mi wieeele razy upadł na beton/bruk z wysokości 1-1,5 m i... tylko rogi ma trochę obite :)

Dżojstik w SE to już nie problem :P Wystarczy rozkręcić telefon, wkropić do dżojstika odrobinkę płynu \"WD-40\" i po kłopocie ;) Mój dżojstik nie działał w ogóle, po użyciu tego płynu śmiga jak nowy :P

ale jak będzie mieć na gwarancji to lepiej z niej skorzystać ;) ja wcześniej dżoj w w800i spirytusem czyściłem

Gość emilka sie zna
Ja wybrała bym k 800i telefon jest bajerancki ale spełnia tez bardzo dobrze podstawowe funkcje :)Nie wiesza sie ma duzy wyswietlacz dobry odtwarzacz mp3,robi dobre zdjecia posiada latarke :) jest ogolnie bardzo fajny mam go juz jakis czas jostic działa jak nalezy :) pozdrawiam oo taki telefon mozna tanio go wylcytowac na aukcji. http://www.allegro.pl/item526530412_sonyericsson_k800i_bez_simlocka_plmenu_idealnystan.html

Gość Aaabecanka
Nigdy więcej K1 !, same kłopoty z nią.

Gość sasasasasasaa
tylko SE!