Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YUII

OSTRZEGAM NIE ROBCIE SILIKONÓW!ZOBACZCIE JAK TO SIE KOŃCZY!!

Polecane posty

Gość wiesz miseczka D
myślałam, że zrozumiałaś o co mi chodzi, no cóż:O nie mówię o Twoim rozmiarze tylko o misce D - nie ma czegoś takiego jak uniwersalna miska D dlatego nie można określić ile waży biust wielkości miski D :D

Gość wiesz miseczka D
może tak: powiedz mi ile masz centymetrów w OBWODZIE piersi? bo pod biustem to wiem - 83cm, a ile w obwodzie?

Gość wiesz miseczka D
ale coś Ty się tak uparła, że ja Ci chcę stanik wymieniać?:D przecież dobry sobie dobierasz:D

TZak wiec, w spokoju ducha dzisiaj spac pójdziesz :-D :-D :-D Wiem, ze mam dobry rozmiar, ja to CZUJE ;-)

A co do wagi biustu: jestem na sto procent pewna, ze mój biust, rozmiar 80D, wazy o mniej wiecej jedna trzecia mniej, niz biust ciezarnej w rozmiarze 80D ;-)

Gość wiesz miseczka D
ale czy jak kiedykolwiek powiedziałam, że nosisz niewłaściwy stanik czy masz niewłaściwie dobrany rozmiar???

Gość wiesz miseczka D
ale czy jak kiedykolwiek powiedziałam, że nosisz niewłaściwy stanik czy masz niewłaściwie dobrany rozmiar???

Gość wiesz miseczka D
nie no, to na pewno:D biust pełen mleka musi ważyć więcej:D

Gość wiesz miseczka D
natomiast jeśli wróciłabyś do wagi sprzed ciąży to biust automatycznie też stałby się mniejszy;)

Tak wlasciwie, ja do teraz nie pojelam, o co ci chodzi ;-) Ja wiem, co nosze, nie wiem, co ty nosisz, wiem, ze moja kuzynka ma rozmiar 85A i wielkie problemy z kupnem wyzej wymienionej czesci garderoby... moja ciocia, 7oA, z kolei problemu nie ma... a ja na moje staniki wydaje fotune, ale dobrze leza, i inwestycja sie oplaca :-)

Blad: odchodzilam sie do wagi przed ciaza, wygladalam jak Pam Anderson, dalam sobie na wstrzymanie, i czuje sie z tymi paroma kg swietnie. Nie naleze do typu kobiet, które najpierw na twarzy i w biuscie chudna- ale mam taka przyjaciólke.

Gość wiesz miseczka D
próbuję Ci tylko wytłumaczyć, że Twój biust pomimo tego, że nosisz go w misce D jest o stokroć większy od mojego, który też przecież noszę w misce D ;) dlatego też nie ma czegoś takiego jak UNIWERSALNA miska D, bo ta właśnie miska jest zupełnie innej wielkości przy każdym z wymiarów POD ja gdybym chciałam założyć Twój stanik to utopiłabym się w nim i nie mówię tutaj o wymiarze POD, bo nawet jakbym go zwęziła do swoich gabarytów POD, to miski z Twojego stanika są dla mnie za duże pomimo, że sama też mam miskę D teraz rozumiesz?:D

Jesli uwazasz, ze musze ;-) to potwierdzam :-D Oczywiscie logiczne, ze samo rozstawienie miseczek przy róznej szerokosci klatki piersiowej róznie wypada, dlatego prawdopodobnie miseczki mojego podeszly by ci pod pachy- u mnie gwarantuje to dopasowanie stanika. Obiecuje ci solennie, ze przy nastepnej wizycie w sklepie odziezowym najdokladniej przestudiuje budowe i konstrukcje stanika w rozmiarze 65D ;-)

Gość wiesz miseczka D
hehe, no dobra:D w każdym razie mam nadzieję, że choć troszkę zrozumiałaś o co mi chodzi:D spytałam o Twój faktyczny rozmiar, bo często kobiety narzekają na swój biust jaki to on nie jest wielki, bo mają na przykład rozmiar D (tak go określają):D a przecież nie ma czegoś takiego jak rozmiar D:D i tym bardziej jeśli kobieta ma rozmiar 70D, to przykro mi, ale mówienie, że jest on nie wiem jak ogromny po prostu jest śmieszne albo raczej żałosne, bo to nie są ogromne piersi:O Twójm owszem już jest całkiem pokaźny natomiast za monstrualny to ja mogę uznać biust mojej teściowej 70H:O mój Boże, to jest naprawdę nieszczęście:O zwłaszcza, ze jest niewysoka (164cm) i takiej średniej budowy:O ja sama noszę D, ale moje piersi są nieduże, proporcjonalne do sylwetki i zupelnie nie rzucają się w oczy:D zresztą co miałoby się tutaj rzucać w oczy skoro Ty POD biustem masz aż 83cm, a ja w OBWODZIE piersi raptem 86cm?:D zresztą, jak napisałaś, tak sprawdź sobie ten mój śmieszny rozmiar 65D w sklepie na sobie:D i daj znac co i jak;)

Wlasciwie nie spotkalam sie z takim rozmiarem- bylam zawsze zdania, ze zaczyna sie od 70- 75. 65 to obwód prawie dzieciecy?! Jaki masz wlasciwie rozmiar konfekcji, i przy jakim wzroscie?

Gość wiesz miseczka D
rozmiar "górny" mam niestety tragiczny i naprawdę rzadko spotykany:O 66cm pod biustem i 86cm w biuście nie brzmi imponująco zwłaszcza przy 169cm wzrostu:O natomiast "dół" już jest dla ludzi:D normalny w miarę:D

Gość wiesz miseczka D
w ogóle to po rozmowie z Tobą liczę i czekam na okres po ciąży (bo właśnie jestem:) ) - mam nadzieję, że jakoś rozrosnę się we właściwy i korzystny dla mojej sylwetki sposób;)

Ale poczekamy, zobaczymy- kiedy maly czlowieczek na swiat sie szykuje?

Gość wiesz miseczka D
dopiero na początku sierpnia:) więc czasu sporo:D nie mówię, że chciałabym mieć wielki cyc, nie:D ale żeby te górne partie takie jakieś bardziej wyjściowe się zrobiły:D bo ręce mam jak patyki i ten wymiar pod biustem jak sama określiłaś chyba słusznie "dziecięcy":D

Mojej kuzynce po karmieniu piersia, biust jakos zanikl :-O Wiem, nie pocieszy cie to, ale z tego wynika, ze jest róznie u róznych kobiet. Co jest czasami niezla orientacja, to wielkosc biustu wlasnej mamy. Jesli ma bujny, to i tobie taki grozi ;-)

Gość wiesz miseczka D
moja mama ma bardzo pokaźny biust zwłaszcza, że jest tak samo drobnej budowy jak ja, nosi 70E, ale ona miała już takie piersi w wieku 18-tu lat więc mnie to chyba nie grozi??? co?:O

Gość wiesz miseczka D
chcociaż z drugiej strony patrząc na te niektóre biusty z linku powyżej, oczywiście "przed" to chyba lepiej jest mieć te 70E:D widać, że sporo piersi z tych zdjęć ucierpiało właśnie na skutek karmienia:O

Ale w sumie, czy to wazne? Grunt to fajny, zdrowy dzidzius :-D Pal licho cycki :-P

Gość wiesz miseczka D
nie no, o cyckach to tak żeby nie zbaczać z tematu:D wiadomo, że dzidziuś i jego zdrowie NAJWAŻNIEJSZE:D

Gość wiesz miseczka D
zdecydowanie! jeśli tylko będzie co w tych cyckach to z całą pewnością;) to chyba najzdrowsze dla niemowlaka, nie?

Gość wiesz miseczka D
zdecydowanie! jeśli tylko będzie co w tych cyckach to z całą pewnością;) to chyba najzdrowsze dla niemowlaka, nie?