Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YUII

OSTRZEGAM NIE ROBCIE SILIKONÓW!ZOBACZCIE JAK TO SIE KOŃCZY!!

Polecane posty

No tak, a ilosc produkowanego przez gruczoly mleczne pokarmu jest niezalezna od faktycznej wielkosci biustu. Wiec na zapas martwic sie nie musisz.

Gość wiesz miseczka D
mam nadzieję:)

Gość sajgonkiiiiii
Nie rozumiem o co wam chodzi z tymi rozmiarami ;/ Przeciez ta cyferka np. 75 to rozmiar pod biustem, nie sam biust, a miseczke oblicza sie po roznicy miedzi nim a najszerszym miejscem i to ona swiaczy o wielkości biustu. Mam koleżanke która ma 65B, ja mam 75B i to ona ma większy biust (ma o 2 cm większą różnice). Nie rozumiem was ;/

Gość Doyna
wiadomo, że powiększanie piersi to nic dobrego, ale te do których podałeś linka są akuirat jak najbardziej zrozumiałe....

Gość wiesz miseczka D
nie ma takiej możliwości żeby biust 65 B był większy od 75 B :D

moim zdaniem dobrze ze te kobiety sobie zrobily te silikony jestem pewna ze to byla przemyslana decyzja a nie zachcianka bo tak baardzo duzo na tym zyskaly bo te poprzednie piersi to nie byly piersi tylko male woreczki, takie jest moje odczucie

Ja uważam że liczy się czy biust jest ładny, a nie czy jest duży. Jak ktoś cierpi z powodu obwisłego biustu to prędzej widzę potrzebę podniesienia go niż pompowania silikonem. Po co komu na własne życzenie duży biust który jest brzydki? :( Niektóre z tych poprawek są dla mnie koszmarne. Inne, przyznaję, całkiem udane.

Ja mam biust "spory", wyglada niezle, jesli wezmie sie pod uwage mój wiek ;-) Jednak ta wielkosc nieco mi przeszkadza w paru sprawach praktycznego zycia :-O Z mniejszym bylo latwiej biegac, plywac, czy dobrac sobie bluzke. No i spojrzenia mezczyzn nie zawsze mnie ciesza- nie jestem nimfomanka. Wolalabym stokrotnie cos w rozmiarze A :-D

Gość wiesz miseczka D
nana_c----------> czy Ty nie przesadzasz??? nie rób z siebie staruszki;) toż Ty młoda dupa jeszcze jesteś przed 40-ką;) bez przesady;)

Gość wiesz miseczka D
jeśli tylko "w małym" błędzie jestem, to pewnie tylko o rok się pomyliłam więc i tak uważam, że młoda babeczka jesteś:) Wesołych Świąt:):):)