Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shantelien

Proszę o przeczytanie mojego problemu!!! i o odpowiedzi!

Polecane posty

Gość shantelien

Brałam tabletki antykoncepcyjne przez 9 miesięcy(z dokładnością i uwagą!). Po rozstaniu z mężczyzną postanowiłam przestać sie faszerować hormonami i przerwałam. Oczywiście jak większość dziewczyn -nie miałam okresu przez okres 1 miesiąca-po czym wybrałam się do ginekologa. Ten zaś przepisał mi tabletki na wywołanie okresu (Luteine 50), i po 4 dniach zażywania-pojawił się. Po tym fakcie kochałam się z męzczyzną bez zabezpieczenia. Okres nie pojawiał się przez 3 kolejne miesiące. Robiłam sobie z 5 testów ciążowych (z każdego jednego wynikało ,ze nie zaszłam w ciąże). Kiedy wkoncu zdecydowałam sie ponownie wybrac do ginekologa i zapisałam sie okres sie pojawił=był to czwarty miesiac. Teraz jest piąty(miesiąc),a ja znow nie mam okresu. Martwie sie-bo juz sama nie wiem co mi jest! Czy to faktycznie poprzez przerwanie brania tabletek? Takze zmenił mi się o 360 stopni tryb mojego zycia.Od poł roku wiecej pije alkocholu,bawie sie-jak nigdy. Przytyłam. Wiem,ze najlepiej jest sie wybrac do ginekologa,ale jakos nie mam czasu ani odwagi.Zrobie to po swietach,ale jesli KTOS BYŁ W PODOBNEJ SYTUACJI BADZ WIE COS WIECEJ NA TEN TEMAT-PROSZE NIECH ODPISZE-ODEZWIE SIE.

na twoim miejscu poszłabym do gina w te pędy bo masz rozregulowany cykl na maxa i zastanów się czy chcesz mieć dzieci - jeśli tak tym bardziej działaj

Gość odpowiedzi udzieliłaś sobie
sama na końcu wypowiedzi. Organizm przeżył zmiane hormonalną, kazałaś mu samodzielnie pracować bez pigułek, dodaj do tego zmianę trybu życia (niestety na niezdrową) i wszystko staje sie jasne . Forum nic tu nie pomoże, sama wiesz tylko lekarz. Jak mi się organizm rozregulował nagle to pirwsze pytanie lekarza brzmiało: Co sie zmieniło w pani życiu? Wniosek prosty - lekarz.

Gość następna..
Następna durna niunia. "Takze zmenił mi się o 360 stopni tryb mojego zycia.Od poł roku wiecej pije alkocholu" To może przestań pić ten alkohol przez "ch", przestań się "bawić" i zarywać noce, a może okres ci wróci.

Gość shantelien
Ale mySlicie,ze ciąza napewno odpada????!!!!!

Gość shantelien
Nie chce miec dzieci. nie chce, zeby miala glupia matke :)

Gość Na bank jesteś w 4 miesiącu

Gość następna..
No nie, że durna niunia? Po 5 miesiącach to byś chyba widziała brzuszysko.

Gość Skoro nie masz czasu iść
do lekarza teraz - to może znajdziesz chwilkę na poród za 5 miesięcy

Gość blee
chyba raczej nie o 360 :/